رفتن به مطلب
hamid1635

مشکل در برنامه K2

پست های پیشنهاد شده

با سلام خدمت دوستان

من سایت رو با ویرایشگر خودش تا الان جلو بردم و موضوع بندی های سایت رو هم انجام داد

آیا می تونم با این وضعیت از برنامه K2 استفاده کنم بدون اینکه بخوام دوباره موضوع بندی جدید راه بندازم و از طرفی به پست های قبلی هم هیچ آسیبی نرسونم؟

و دیگه اینکه کسانی که در سایت من پست میدن و عنوان نویسنده و ویرایشگر دارن هم می تونند از این برنامه استفاده کنند؟

ممنون

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

وارد کنترل پنل k2 که می شوید ، یک گزینه در بالای صفحه سمت چپ (زیر دکمه ی خروج از محیط مدیریت) وجود داره که نوشته "ورود مطالب جوملا" اونو که بزنید تمامی مطالب جوملا به همراه بخش ها و مجموعه ها به این کامپوننت منتقل میشن

البته یک بار بیشتر این کار رو نکنید چون با مطالب تکراری مواجه میشید.

بعدش باید یه کم منو هاتون رو دستکاری کنید.

در مورد ارسال کننده ها و ویرایشگر ها هم خوشحال باشید! چون این کامپوننت اونو هم ساپورت میکنه

باید از قسمت کاربران k2 گزینه "ورود کاربران جوملا" رو بزنید تا تمامی کاربران شما (با همون سطح دسترسی تعریف شده) به این کامپوننت منتقل بشن

بعدش ماژول ثبت نام خود جوملا رو غیر فعال و ماژول ثبت نام k2 رو فعال کنید تا کاربرانی که بعدا ثبت نام میکنند هم مستقیما به k2 وارد بشن

به نویسنده ها و ویرایشگرهاتون هم لینک ارسال مطلب k2 رو ارسال کنید تا از این به بعد از طریق k2 مطلب بدن

تو لوکال که نصب کنی و یه ذره بهش ور بری دستت میاد که کجا چه خبره!!!

موفق باشید

یا حق

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...