alireza10025 6 ارسال شده در آبان 91 با سلام دوستان عزیز ، من امروز هنگامی که در گزینه نصب میخواهم افزونه ای را نصب کنم ارور زیر مشاهده میشود (JFTP::store: Bad response اخطار! - عدم موفقیت در جابجایی فایل) من حتی دسترسی پوشه tmp و log را بر روی 777 قرار دادم و تاثیری نداشت و در نصب هر افزونه ای چنین اروری مشاهده میشود . دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 آدرس این دو فولدر را در configuration درست معرفی کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza10025 6 ارسال شده در آبان 91 با سلام متاسفانه از این مورد اطلاعی ندارم و نمی دانم چیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 91 سلام دوست عزیز درباره این مشکل بارها بحث شده در سایت جومینا هم راه حلش گفته شده شما متن ارور تو گول سرچ کن پیدا میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 اگر آدرس این دو پوشه مشکلی نداشت، ftp رو فعال کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza10025 6 ارسال شده در آبان 91 با سلام دوستان یک مشکل هست که متوجه شدم که حتی از توی سرور هم نمی تونم آپلود کنم و بعد از ورود به سی پنل و انجام مراحل آپلود ، چیزی آپلود نمی شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 پس از مدیر هاست بخواهید محدودیت شما رو از بین ببره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza10025 6 ارسال شده در آبان 91 دوستان من با مدیر هاست تماس گرفتم و مشکل آپلود از طریق سرور حل شده اما مشکل در قسمت نصب هنوز به قوت خود باقیست و هنگام نصب یک کامپوننت از طریق گزینه نصب در بخش مدیریت ارور زیر مشاهده میگردد: JFolder::create: Infinite loop detected JFTP::store: Bad response اخطار! - عدم موفقیت در جابجایی فایل Warning: file_exists() [function.file-exists]: open_basedir restriction in effect. File(/home/negarsta/public_html/tmp) is not within the allowed path(s): (/home3/negarsta:/usr/lib/php:/usr/php4/lib/php:/usr/local/lib/php:/usr/local/php4/lib/php:/tmp) in /home3/negarsta/public_html/libraries/joomla/filesystem/file.php on line 329 Warning: is_dir() [function.is-dir]: open_basedir restriction in effect. File(/home/negarsta/public_html) is not within the allowed path(s): (/home3/negarsta:/usr/lib/php:/usr/php4/lib/php:/usr/local/lib/php:/usr/local/php4/lib/php:/tmp) in /home3/negarsta/public_html/libraries/joomla/filesystem/folder.php on line 392 Warning: is_dir() [function.is-dir]: open_basedir restriction in effect. File(/home/negarsta) is not within the allowed path(s): (/home3/negarsta:/usr/lib/php:/usr/php4/lib/php:/usr/local/lib/php:/usr/local/php4/lib/php:/tmp) in /home3/negarsta/public_html/libraries/joomla/filesystem/folder.php on line 392 Warning: is_dir() [function.is-dir]: open_basedir restriction in effect. File(/home) is not within the allowed path(s): (/home3/negarsta:/usr/lib/php:/usr/php4/lib/php:/usr/local/lib/php:/usr/local/php4/lib/php:/tmp) in /home3/negarsta/public_html/libraries/joomla/filesystem/folder.php on line 392 Warning: is_dir() [function.is-dir]: open_basedir restriction in effect. File(/) is not within the allowed path(s): (/home3/negarsta:/usr/lib/php:/usr/php4/lib/php:/usr/local/lib/php:/usr/local/php4/lib/php:/tmp) in /home3/negarsta/public_html/libraries/joomla/filesystem/folder.php on line 392 Warning: is_dir() [function.is-dir]: open_basedir restriction in effect. File(/) is not within the allowed path(s): (/home3/negarsta:/usr/lib/php:/usr/php4/lib/php:/usr/local/lib/php:/usr/local/php4/lib/php:/tmp) in /home3/negarsta/public_html/libraries/joomla/filesystem/folder.php on line 392 Warning: is_file() [function.is-file]: open_basedir restriction in effect. File(/home/negarsta/public_html/tmp/RSSeo_R11-J2.5.zip) is not within the allowed path(s): (/home3/negarsta:/usr/lib/php:/usr/php4/lib/php:/usr/local/lib/php:/usr/local/php4/lib/php:/tmp) in /home3/negarsta/public_html/libraries/joomla/filesystem/archive/zip.php on line 126 نمیتواند فایل نصبی بسته را بیابد ممنون بابت همکاری شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 91 سلام اول دسترسی پوشه tmp و log را بررسی كنید كه روی 777 باشد بعد هم مسیر پوشههای tmp و log در فایل configuration.php رو بررسی کنید احتمالا مسیر اشتباه وارد شده است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza10025 6 ارسال شده در آبان 91 دوستان گرامی من در تماس با سرورم پیامی دریافت کردم مبنی براینکه: در تنظیمات اف تی پی جوملا بررسی کنید آی پی (25.5.5.26) ست شده باشد حالا این آی پی را من کجا باید بررسی کنم که ست شده باشد با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 در تنظیمات اصلی جوملا بخش ftp نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza10025 6 ارسال شده در آبان 91 با سلام و احترام سعید عزیز اگر منظور شما اینجاست این آی پی مقابل کدامیک از موارد زیر باید قرار گیرد فعال بودن FTP خیر بله هاست FTP پورت FTP نام کاربری FTP رمزعبور FTP ریشه FTP با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 هاست ftp یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza10025 6 ارسال شده در آبان 91 لطفا یکی از دوستان کمک کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 دوست عزیز شما که در پیام خصوصی پرسیدید و بنده کامل براتون شرح دادم!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza10025 6 ارسال شده در آبان 91 با سلام دوست گرامی من هیچ پیام خصوصی دریافت نکردم در حال حاضر هیچ پیام خصوصیای در این پوشه وجود ندارد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 بله بخاطر اینکه صندوق پیام شما بسته هست! یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza10025 6 ارسال شده در آبان 91 دوست عزیز من تیک دریافت ایمیل از دیگر کاربران را فعال کردم . فکر میکنم اینطوری میتوانم پیام شما را دریافت کنم با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza10025 6 ارسال شده در آبان 91 دوستان حل شد ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mamad1 0 ارسال شده در آذر 91 [align=right] دوستان حل شد ممنون سلام چطوری حل شد ؟ بی زحمت توضیح بده منم همین مشکلو دارم [/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آذر 91 در تنظیمات کلی سایتتون، قسمت ftp یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر