Mahdi_S_T 0 ارسال شده در آبان 91 من چند روزی است که (جوملا 1.5.25) وقتی که کاربر از داخل سایت ، لوگین کنه خطای Invalid Token میده ، لازم به ذکر است نام کاربری که از قبل وجود داره ، وقتی لوگین می کنه صفحه سفید بدون خطا میاد ولی کاربر جدیدی که ایجاد میکنم با لوگین خطای Invalid Token را میده. من قالب سایت را تغییر دادم ولی باز هم مشکل حل نشد.(حدود یکسالی هست که سایت بدون مشکل کار میکرد) راه حل چیه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 دوست عزیزم ممکنه مشکلی برای جوملاتون پیش اومده باشه، شما یک پک جوملا 1.5.26 رو در ریشه سایت اکسترکت کن و قبل از باز کردن سایت، فولدر installation رو حذف کنید و امتحان کنید ببینید مشکلتون حل میشه یا خیر قبل از هر کاری ایجاد نسخه پشتیبان فراموش نشه یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در آبان 91 سلام شما با مرورگر دیگه ای هم امتحان کنید، اگه کوکی مرورگرتون غیر فعال باشه این مشکل پیش میاد اگه حل نشد کد داخل این فایل رو در اینجا قرار بدید تا مواردی بررسی بشه modules\mod_login\tmpl\default.php نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mahdi_S_T 0 ارسال شده در آبان 91 محتویات فایل default.php > <?php // no direct access defined('_JEXEC') or die('Restricted access'); ?> <?php if($type == 'logout') : ?> <?php if ($params->get('greeting')) : ?> <?php if ($params->get('name')) : { echo JText::sprintf( 'HINAME', $user->get('name') ); } else : { echo JText::sprintf( 'HINAME', $user->get('username') ); } endif; ?> <?php endif; ?> <?php else : ?> <?php if(JPluginHelper::isEnabled('authentication', 'openid')) : $lang->load( 'plg_authentication_openid', JPATH_ADMINISTRATOR ); $langScript = 'var JLanguage = {};'. ' JLanguage.WHAT_IS_OPENID = \''.JText::_( 'WHAT_IS_OPENID' ).'\';'. ' JLanguage.LOGIN_WITH_OPENID = \''.JText::_( 'LOGIN_WITH_OPENID' ).'\';'. ' JLanguage.NORMAL_LOGIN = \''.JText::_( 'NORMAL_LOGIN' ).'\';'. ' var modlogin = 1;'; $document = &JFactory::getDocument(); $document->addScriptDeclaration( $langScript ); JHTML::_('script', 'openid.js'); endif; ?> <?php echo $params->get('pretext'); ?> <?php echo JText::_('Username') ?> <?php echo JText::_('Password') ?> <?php if(JPluginHelper::isEnabled('system', 'remember')) : ?> <?php echo JText::_('Remember me') ?> <?php endif; ?> </pre> <ul> <?php echo JText::_('FORGOT_YOUR_PASSWORD'); ?> <?php echo JText::_('FORGOT_YOUR_USERNAME'); ?> <?php $usersConfig = &JComponentHelper::getParams( 'com_users' ); if ($usersConfig->get('allowUserRegistration')) : ?> <?php echo JText::_('REGISTER'); ?> <?php endif; ?> </ul> <br><?php echo $params->get('posttext'); ?><br><br><br><br><br><?php echo JHTML::_( 'form.token' ); ?><br><br><?php endif; ?> نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mahdi_S_T 0 ارسال شده در آبان 91 متاسفانه درست نشد! نه با روش اکسترکت دوباره جوملا و نه با استفاده از یک مرورگر دیگه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 91 سلام یه نگاه به لینک زیر بنداز متوجه میشی http://forum.joomla.org/viewtopic.php?f=199&t=251273 در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mahdi_S_T 0 ارسال شده در آبان 91 این مطلب گفته مربوط به تم های جوملا 1 است که در جوملا 1.5 استفاده شده است ولی من تم را هم عوض کردم واز تم های استاندارد جوملا 1.5 استفاده کردم ولی بازهم درست نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 91 با سلام از دیتابیستون بک آپ بگیرید و سپس جدول session را Empty کنید و یکبار هم دیتابیس رو Repair کنید محتوای پوشه های cache و tmp را هم به جز فایل index.html حذف کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر