mrt69 4 ارسال شده در آبان 91 با سلام خدمت دوستان گرامی من دیشب دسترسی های مدیریت رو یکم دستکاری کردم کاری هم که کردم تیک سطح کاربری ویژه رو برای مدیر و مدیر کل و.... برداشتم الان با یوزر مدیر می تونم وارد مدیریت جوملا بشم ولی هیچ کدوم از منوی های بالای مدیریت جوملا و حتی ایکون های صفحه اصلی مدیریت جوملا نمایش داده نمیشه نمی دونم چی کار باید بکنم دوستان می تونن راهنمایی کنن ؟؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در آبان 91 سلام از طریق دیتابیس میتونید دسترسی رو بالا ببرید. قبلا بحث شده، جستجو کنید. با احترام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در آبان 91 من مشکلم اینه که الان توی سطج کاربری ویژه ام تیک سرپرست کل نخورده و نمی تونم تیکشو بزنم و ذخیره کنم وگرنه از یوزرم از طرف دیتا بیس اوکی و سوپر ادمین هستش چی کار می تونم کنم که بعد از زدن تیک سرپرست کل توی سطح کارری ویژه بتونم ذخیره رو انجام بدم با دکمه های کی برد و .... نمیشه ذخیره رو انجام داد ؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر