m_r_1989 0 ارسال شده در آبان 91 این قدرت گرفته رو هر کاری میکنم حذف نمیشه ؟؟ لطفا آدرس فایلش و که باید ویرایش بشه رو بگید و این جمله This is the main forum section. As a level one section it serves as a container for individual boards or categories. It is also referred to as a level 1 section and is a must have for any Kunena Forum setup. از روی انجمن نمیره اصلا میشه راهنمایی کنید خواهش بد جوری گیرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آبان 91 با سلام احتمالا باید داخل فایل های php افزونه باشه داخل این فایل دنبال کپی رایت باشید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 چرا نمیشه دوست گلم؟ در فایل kunena.forum.css خط 473 کد زیر رو میبینی: #Kunena .kcredits a { color: rgb(204, 51, 51); } این قسمت رو به شکل زیر تغییر بده: #Kunena .kcredits a { color: rgb(204, 51, 51); display: none; } یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آبان 91 البته راهی که جناب keran4i گفتند عملی هست اما بهتر هست که در فایل های php دنبال این کپی رایت بگردید و از اونجا حذف کنید! چون احتمال اینکه با جریمه گوگل مواجه بشید زیاد هست! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیر12 2 ارسال شده در دی 91 سلام من کیوناKunena 2.0.2 استفاده می کنم چه طور می شه کپی رایت حذف کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در دی 91 با سلام در پست 2 گفته شد.! کپی رایت ها اکثرا داخل فایل php افززونه ها هستند برخی از کپی رایت ها هم داخل فایل های زبان هستند. داخل این 2 فایل رو جست و جو کنید انشاء ا... کپی رایت رو پیدا کنید. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر