majidflash 0 ارسال شده در آبان 91 با سلام خدمت شما عزیزان گرامی بنده سایتی دارم که وقتی یوزر و پسورد مدیریت سایت رو تو administrator می زنم همچین اروری میده مشکل کجاست به نظرتون؟پسورد و یوزر درست هستند نکته اینجاست که اگر فیلد یوزر و پسورد رو خالی بذازم و بازم ورود به سایت رو بزنم همون پیغام رو میده یعنی تحت هر شرایطی این پسغام رو میده JAuthentication: :authenticate: Failed to load plugin: plgauthenticationjoomla یه سوال دیگه من یوزر و پس رو درست وارد میکنم اما این پیغام میاد شما به قسمت سرپرستی سایت دسترسی ندارید مشکل از کجاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidflash 0 ارسال شده در آبان 91 من دسترسی به سی پنل دارم اما مدیریت جوملا رو هر کاری میکنم وارد نمیشه میخواستم بدونم پسورد مدیریت جوملا تو دیتابیس کجا ذخیره میشه برای ریست کردن پسورد مدیریت جوملا باید چی کار کرد؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 91 سلام ببیند چه بلایی سر پلاگین JAuthentication اومده. فعاله یا نه. یکبار دیگه جوملا خام رو اکسترکت کنید و پوشه installation رو حذف کنید ببیند درست میشه یا نه. برای تغیر رمز : http://forum.joomina.ir/thread-3811.html فقط برای پیدا کردن پلاگین مربوطه نام پلاگین ها در آموزش داده شما و جوملا شما یکم فرق داره. نه خیلی در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidflash 0 ارسال شده در آبان 91 ممنون جناب میری پلاگین مربوطه حذف شده بود که جایگزین کردم الان من نمیدونم یوزر و پسورد مدیریت چیه چطور میتونم وارد پنل بشم یعنی چطور باید پسورد رو عوض کنم لینکی که بالا نوشتین رو رفتم اما اجازه ورود نداشتم و سطح دسترسیم پایینه و نمایش نمیده اگر ممکن هست همین جا مطرح کنید و می خواستم بدونم یوزر و پسورد مدیریت کجا ذخیره میشه تو جوملا ؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 شما میتونید از phpmyadmin وارد بشید، جدول users رو باز کنید admin رو ادیت کنید، password رو از نوع MD5 قرار داده و رمز مورد نظر خود را بنویسید و ذخیره کنید اگر اطلاعات خاصی در دیتابیس دارید قبل از هر کاری بک آپ فراموش نشه یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 91 سلامی مجدد به phpmyadmin بروید جدول users نام کاربری administrator گزینه شبیه مداد کنار اون رو بزنید ( edit ) بعد می تونید تو همون قسمت password بیائید function رو تغییر داده و روی MD5 بزارید و بعدش در Value هر چیزی که می خواهید password قرار دهید و گزینه GO را بزنید تمام است در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidflash 0 ارسال شده در آبان 91 ممنون جناب میری و دوست عزیز phpmyadmin رفتم و جدول users اما اونجا 4 تا کاربر ثبت شده که administrator توش نیست admin هست و وقتی پسورد admin رو هم طبق روشی که شما گفتید تغییر میدم هنگام ورود به پندل مدیریت پیغام زیر رو میده شما به قسمت سرپرستی سایت دسترسی ندارید پسورد درست هست یوزر هم درست اما دسترسی به پنل ندارم .یعنی یوزر admin هم پرمژن دسترسی به پنل مدیریت رو نداره چطور باید به این یوزر پرمژنی داد که وارد پنل بشیم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidflash 0 ارسال شده در آبان 91 دوستان قرض از پست اسپم ندارم اما خواهشن برای این مشکل یه جوابی بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 91 با سلام در صورت تمایل اطلاعات ورود به کنترل پنل هاست + اطلاعات ورود به ادمین جوملا (هر چند ناقص هستش) رو برام پ.خ کنید بررسی میکنم موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidflash 0 ارسال شده در آبان 91 با عرض معذرت هاست برای خود بنده نیست و برای شرکتی هست من فقط میخوام به مدیریت این سایت دسترسی داشته باشم شما روش های مختلفی که امکان داره درست بشه رو بگید من انجام میدم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 91 با سلام حل این مشکل شما فقط از طریق دیتابیس قابل حله در جدول extensions دنبال رکوردی با شناسه 401 با نام plg_authentication_joomla بگردید و آن را ویرایش کنید و در فیلد enabled مقدار را از 0 به 1 تغییر دهید این کار مشکل خطای ابتدایی رو حل میکنه . اما اینکه یوزر و پسوردتون درست هست یا نه بعد از این تغییر و تستش مشخص میشه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sidhashem 1 ارسال شده در مهر 93 با سلام حل این مشکل شما فقط از طریق دیتابیس قابل حله در جدول extensions دنبال رکوردی با شناسه 401 با نام plg_authentication_joomla بگردید و آن را ویرایش کنید و در فیلد enabled مقدار را از 0 به 1 تغییر دهید این کار مشکل خطای ابتدایی رو حل میکنه . اما اینکه یوزر و پسوردتون درست هست یا نه بعد از این تغییر و تستش مشخص میشه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): مقدار Enabled در فیلد plg_authentication_joomla برای من 1 هست. تا امروز صبح هم مشکلی نداشتم. نمی دونم چرا یه دفعه این مشکل پیش آمده. لطفا کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در مهر 93 سلام ممکنه نام کاربرید غیر فعال شده باشه با این روش میتونی یک ادمین بسازی ووارد سایت بشی وکاربری قبلی درست کنی http://forum.joomina.ir/topic/28309-%D9%88%D8%B1%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D9%87-%D8%B3%D8%B1%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%AA%DB%8C/#entry132212 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 لظفا به تاریخ تاپیک دقت کنید تاریخ تاپیک 2012 میباشد یعنی 2 سال قبل نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر