kambizkhalafi 3 ارسال شده در آبان 91 با سلام من یه سوال داشتم چرا بعضی از بسته ها را نمیتوان در لوکال هاست نصب کرد ولی در هاست و سرور واقعی نصب میشود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 91 سلام منظورتون بسته نصبی قالب است؟ خوب مثلا کدوم بسته و چه خطایی موقع نصب میدن؟ دقیق تر جزییات رو بگید. در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kambizkhalafi 3 ارسال شده در آبان 91 خیر یه بسته کامل با حجم حدود 40 مگ برخی از خطاهای رخ داده زمان جمع شدن دیتابیس: Table 'pic.evten_usergroups' doesn't exist SQL=-- -- Dumping data for table `evten_usergroups` -- INSERT INTO `evten_usergroups` (`id`, `parent_id`, `lft`, `rgt`, `title`) VALUES (1, 0, 1, 20, 'Public'), (2, 1, 6, 17, 'Registered'), (3, 2, 7, 14, 'Author'), (4, 3, 8, 11, 'Editor'), (5, 4, 9, 10, 'Publisher'), (6, 1, 2, 5, 'Manager'), (7, 6, 3, 4, 'Administrator'), (8, 1, 18, 19, 'Super Users') با سلام من یه بسته دانلود کردم حجمش حدود 40 مگ است . حال موقع معرفی دیتابیس این ارور را میدهد مشکل از کجاست این نمونه ارور میباشد که در لوکال ایجاد میشود ولی در هاست خیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 91 با چه نرم افزاری نصب می کنید؟ بهترین نرم افزار ها xampp و wampp می باشند. احتمال اینکه مشکل از بسته نصبی باشه هم است. در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhasan 5 ارسال شده در آبان 91 خیر یه بسته کامل با حجم حدود 40 مگ برخی از خطاهای رخ داده زمان جمع شدن دیتابیس: Table 'pic.evten_usergroups' doesn't exist SQL=-- -- Dumping data for table `evten_usergroups` -- INSERT INTO `evten_usergroups` (`id`' date=' `parent_id`, `lft`, `rgt`, `title`) VALUES (1, 0, 1, 20, 'Public'), (2, 1, 6, 17, 'Registered'), (3, 2, 7, 14, 'Author'), (4, 3, 8, 11, 'Editor'), (5, 4, 9, 10, 'Publisher'), (6, 1, 2, 5, 'Manager'), (7, 6, 3, 4, 'Administrator'), (8, 1, 18, 19, 'Super Users') با سلام من یه بسته دانلود کردم حجمش حدود 40 مگ است . حال موقع معرفی دیتابیس این ارور را میدهد مشکل از کجاست این نمونه ارور میباشد که در لوکال ایجاد میشود ولی در هاست خیر [/quote'] سلام لطفا فايل مورد نظرتون را معرفي كنيد تا بررسي شود:cool: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kambizkhalafi 3 ارسال شده در آبان 91 من از Wampserver استفاده میکنم و همون بسته روی هاست نصب میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 91 اگر با دیگر بسته ها مشکلی نداری در لوکال پس فقط مشکل می تونه از بسته نصبی باشه. در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
semirx 2 ارسال شده در آبان 91 مسئله ورژن PHP و MySql که داری استفاده می کنی... برو رو هاستت که مشکل نداره، مشخصات این دوتا رو در بیار، رو لوکالم همین کارو بکن، می فهمی قصه چیه... احتمالا باید برای نصب اون بسته از یه ورژن قدیمی تر WAMP استفاده کنی... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر