m.lover 0 ارسال شده در آبان 91 دوستان یه مدت است که اخبار ویژه سایت من در ماژولی که باید نمایش داده شود بدچار مشکل شده است و وقتی اخباری رو ویژه میکنم تو اون قسمت نشونش داده نمیشه و باید برم و ماژول رو یه کم دستکاری کنم و ذخیره رو بزنم تا نشونش داده بشه میشه بگید مشکل چیه آدرس سایت رو در زیر دادم مشکل در قسمت اخبار ستاره دار در زیر قسمت حمایت از ما هستش آدرس سایت کلا واسه اینکه اخبارم نشون داده بشه باید یه بار دکمه ذخیره و یه بار ذخیره و بستن رو بزنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.lover 0 ارسال شده در آبان 91 الان چک کردم دیدم اسلاید شو هم همینجوری شده اخبار جدید رو نشون نمیده یه سوال دیگه هم دارم البته اگه بخوایم سیستم رو به جولا 3 ارتقا بدم سایت دچار مشکل نمیشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 91 با سلام این مشکل رو فقط با این افزونه دارید؟ (کش افزونه رو بررسی کنید...) [undefined=undefined] یه سوال دیگه هم دارم البته اگه بخوایم سیستم رو به جولا 3 ارتقا بدم سایت دچار مشکل نمیشه؟ [/undefined] لطفا سوال جدید در تاپیک جدید و بخش مربوطه (قوانین انجمن...) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.lover 0 ارسال شده در آبان 91 فعلا این دو تا افزونه اینجوری شده منظورت از کش رو چک کن یعنی چیکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 91 اگر ذخیره ساز افزونه رو فعال کردید غیر فعال کنید یا مدت زمانش رو کاهش دهید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر