12farhad 0 ارسال شده در آبان 91 با سلام. یه چند وقتی هست موقعی که می خوام سایتم رو باز کنم اگه با www واردش کنم ساتم باز نمیشه و لی اگه بدون www آدرس سایت رو وارد کنم سایت رو باز می کنه می خواستم بدونم مشکل از کجاست. منتظر راهنمایی های شما عزیزان هستم (آدزس سایت: www.8897.ir) با تشکر... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در آبان 91 سلام چک کردم با www وارد میشه. احتمالا از کش مرورگر و اینترنتتونه! با احترام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid162 0 ارسال شده در آبان 91 سلام. منم همین مشکل رو دارم.باید اسم سایت رو بدون www وارد کنم تا سایتم باز بشه.. اگه با www وارد کنم میره رو وبلاگی ک قبلا ساخته بودم..ولی بدون www سایتم رو باز میکنه. مشکل از کجاست؟ www.gilasrayane.com gilasrayane.com ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid162 0 ارسال شده در آبان 91 مشکلم حل شد به پشتیبانی هاستم گفتم درست شد..مشکل از اونجا بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر