kambizkhalafi 3 ارسال شده در مهر 91 با سلام من در تخصیص منو یه مشکل پیدا کردم که بعضی از ماژول ها رو فقط برای صفحه اصلی تعیین کردم ولی در کل صفحات دیده میشوند کش و صفحات منقضی شده رو هم حذف کردم ولی جواب نداد . سایت رو هنوز رو هاست آپلود نکردم ممنون میشم اگر جواب بدید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 91 با سلام با قالب دیگری نیز تست کنید ممکنه قالبتون تو کش باشه جهت بررسی دقیق تر به دمو آنلاین یا اطلاعات ادمین شما نیاز می باشد موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kambizkhalafi 3 ارسال شده در آبان 91 http://www.joomplate.ir/demo/professional/ این دموی قالب هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 91 با سلام با قالب دیگری تست کردید؟ قالب فعلی رو بررسی کنید و در صورت داشتن کش ، کش قالب رو غیر فعال کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر