roozi 0 ارسال شده در مهر 91 سلام من تالار گفتمان کیوننا1.7.2 رو روی جومال 2.5 نصب کردم حالا هی این ارور رو میده.آواتار هم نمیذاره این ارور رو میده می شه کمک کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مهر 91 سطح دسترسی پوشه ها رو بررسی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
roozi 0 ارسال شده در آبان 91 سطح دسترسی کدوم پوشه ها رو نگا کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در آبان 91 سطح دسترسی پوشه های مربوط به افزونه رو ******** در کل در این مورد در انجمن بحث زیاد شده لطفا جستجو کنید شاد باشید:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
roozi 0 ارسال شده در آبان 91 از کجا می تونم تنظیمات رو اعمال کنم.کدوم پوشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 دوست عزیز از file manager هاستتون سطح دسترسی فولدرها رو چک کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
roozi 0 ارسال شده در آبان 91 می شه بگین دقیقا کدوم پوشه ها.:s همه پوشه ها رو 777 گذاشتم ولی باز .... نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 پوشه ها و زیر پوشه ها 755 فایل ها 644 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 91 با سلام علاوه بر مواردی که در پست شماره 8 ذکر شد میبایست فایل Configuration.php را روی 444 قرار بدید دقت داشته باشید که مسیر پوشه های tmp و logs در این فایل به درستی تنظیم شده باشد FTP را هم اگر فعال کردید از قسمت تنظیمات کلی غیرفعال کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر