meyti1121 0 ارسال شده در مهر 91 سلام به دوستان من سایت جوملای 25 خود رو دو زبانه کردم قبلا که سر میزدم به حالت زبان انگلیسی سایت این مشکل برام نمیومد اما امروز که وارد سایت شدم این ارور میده Fatal error: Cannot redeclare getnameformatonline() (previously declared in /home/fpgagrou/public_html/modules/mod_comprofileronline/mod_comprofileronline.php:37) in /home/fpgagrou/public_html/modules/mod_comprofileronline/mod_comprofileronline.php on line 56 خواهشن راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در مهر 91 سلام اونجور که پیداست مشکل از ماژول mod_comprofileronline هست که مربوط به CB است. فایل سالم را جایگزین کنید شاید حل شد. با احترام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
meyti1121 0 ارسال شده در آبان 91 من فایل جدید رو جایگزین کردم ولی هنوز مشکل حل نشده راهنماییم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 افزونه رو غیر فعال کنید ببینید پیام حذف میشه؟ در این صورت یکبار افزونه رو حذف و مجددا نصب فرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر