sami.sara6 0 ارسال شده در مهر 91 سلام دوستان من چطور میتونم در سایت جوملا در قسمت رسانه ها فایل صوتی که می خوام بزارم رو سایتم رو آپلود کنم چون پیغام میده این نوع را پشتیبانی نمیکند کسی نتونست جواب منو بده کمک کنید خیلی فوریه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مهر 91 با سلام کمی صبور باشید دوستان جواب شما را مطمئنا خواهند داد برای پخش فایل های صوتی و ویدیویی میتونید از افزونه هایی همانند jplayer استفاده کنید که قبلا در مورد کارکرد این نوع افزونه های بحث شده است در مورد طریقه آپلود فایل بهترین راه آپلود از طریق هاست می باشد شما وارد پنل هاست بشید و هر جا که خواهستید فایلتون رو آپلود کنید البته اگر میخواید با پلاگین jplayer استفاده کنید باید فایل ها تن رو تو پوشه مشخصی آپلود کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sami.sara6 0 ارسال شده در مهر 91 با تشکر از لطفتون ولی من این ماژول رو برای جوملا 2.5 پیدا نکردم میشه لینک بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید http://extensions.joomla.org/search?q=jplayer موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sami.sara6 0 ارسال شده در مهر 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید http://extensions.joomla.org/search?q=jplayer موفق باشید سلام دوست عزیز خیلی ممنون از لینکتون میشه در زمینه اینکه چطور فایل های صوتیمو تو خود مدیریت جوملا آپلود کنم هم کمک کنید آخه من در قسمت مدیریت رسانه که میخوام آپلود کنم میگه پشتیبانی نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 91 سلام از طریق مدیریت جوملا نمی تونید یا باید از افزونه نصب کنید یا از طریق هاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sami.sara6 0 ارسال شده در مهر 91 میشه لطفا یه افزونه معرفی کنید لینکشو بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sharo 0 ارسال شده در مهر 91 سلام دوست عزیز اگر شما از ادیتور TinyMCE استفادە می کنید در قسمت پلاگینها روی ادیتور TinyMCE کلیک و بازش کنید بعدا در قسمت تنظیمات آن جایی کە نوشتە شدە است Functionality شما بجای Advanced باید روی گزینە Extended قرارش دهید و بعدا در داخل ادیتور دکمە HTML رو بزن و کد ڤیدیو را داخلش قرار بدە بدون مشکل کار می کنە. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر