desprado16 0 ارسال شده در مهر 91 سلام من یه سایت روی لوکال طراحی کردم وحالا میخوام اونو به سرور منتقل کنم از لوکال یه پشتیبان گرفتم ، اونو اکسترکت کردم ، اونو زیپ کردم ، آپلودکردم ، توی public_html منتقل کردم ، بعدش صفحه نصب بالا اومد ولی از شانس بنده ، همونجا یه ارور مینوشت که ترجمش این میشد که : فایل اینستال و یه فایل دیگه ، باید قابل ایجاد تغییر باشند و چون نیستند ما نمیتونیم اینستال رو جلو ببریم" ترو خدا یکی کمکم کنه ، من قول دادماین سایت رو تا شب بفرستم رو هاست تروخدا من حاضرم به به نفر که این کار رو واسم انجام بده و یادم بده ، هرچقدر که میخواد دستمزد بدم بحث آبرو و شرفم وسطه باید تا شب بفرستمش رو هاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید دسترسی پوشه های زیر رو 777 کنید مشکل حل می شه : installation cache tmp دسترسی فایل زیر رو هم 777 کنید configuration.php بعد از نصب دسترسی پوشه ها رو به حالت قبل برگردونید و تنها دسترسی فایل configuration.php رو 444 کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
desprado16 0 ارسال شده در مهر 91 شرمنده من خیلی بلد نیستم چطوری باید دسترسی ها رو تغییر بدم؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 91 سلام در هاست وارد شوید. file manager رو که کلیک کردید و وارد روت سایت تان شدید تمام پوشه ها و تمام فایل ها رو که ببنید سمت راست همه اونا یه جایی برای سه عدید وجود داره که اونا برای دسترسی هستند. روشون که کلیک کنید می تونید تغیر بدید. تغیرات رو مطابق با کفته های جناب فرحزادیان عمل کنید. در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 91 اگر کنترل پنل هاست اتون cpanel هست آموزش زیر رو مشاهده کنید: http://joominalearn.ir/index.php?option=com_seyret&task=videodirectlink&Itemid=21&id=33 اگر کنترل پنل هاست cpanel نیست لطفا نوع کنترل پنل رو بفرمایید؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
desprado16 0 ارسال شده در مهر 91 فهمیدم که برای تغییر دسترسی چیکار باید بکنم خیلی خیلی ممنونم ولی الان یه مشکا دیگه پیدا کردم وقتی میخوام به آدرس سایت میرم ومیخوام نصب رو فعال کنم ، دیگه صفحه نصب رو نیاره و میگه در پوشه instal فایل index.html رو پیدا نمیکنه ارور 404 not find میده اینو چیکار کنم؟؟؟ توی پوشه instal یه فایل index.php هست من مجبور شدم دوباره فایل رو آپلودکنم ، اون دفعه میرفت تو صفحه نصب ولی الان نمیره ترو خدا کمک کنید من 3 ساعت دیگه وقت دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 91 با سلام در صورت تمایل اطلاعات کنترل پنل هاست + لینک این تاپیک رو برام پیام خصوصی کنید تا بررسی کنم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر