alikarimi8 23 ارسال شده در مهر 91 با سلام میخوام سایت رو در پوشه ای جدید نصب کنم .یک پوشه(در خارج public-htm) ساختم به نام مثلا fa و جوملا رو اونجا اکسترکت کردم و میخام آدرس سایت اینطوری بشه www.mydomian.com/fa ولی در قسمت addon domain نمیتونم هم این دامین را بسازم یعنی نمیشه(اسلش "/") گذاشت و ارور میده ممنون میشم راهنماییم کنید.در واقع فقط میشه ساب دامین ساخت!و من ساب دامین نمیخوام که آدرس سایت اینطوری بشه:fa.mydomain.com لاذم به ذکر از cpanel استفاده میکنم... در واقع سایت قدیمیم که از جوملا 1.5 استفاده میکنه بالا نمیاد و میخوام مطالب رو به جوملا 2.5 جدید انتقال بدم وجوملا 2.5 رو در این پوشه ریختم و قصد دارم سایت جدید از آدرس جدید قابل دسترسی باشه یعنی وقتی کاربر آدرس قدیمی mydomain.com رو وارد کرد به mydomain.com/fa منتقل بشه ...با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 91 سلام درون روت جوملا یا همون public_html هاستتون یه پوشه بسازید به نام fa بعد جوملا را درون اون پوشه آپلود کنید و نصب کنید. بعد عمل ریدیرکت رو از mydomain.com به mydomain.com/fa تغیر بدید در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر