mahan3 1 ارسال شده در مهر 91 سلام من میخواستم مطالب سایتم دارای امتیاز دهی ستاره ای باشن ولی هر ماژول امتیاز دهی استفاده میکنم کنار مطلب نمایش داده نمیشه حالا موندم چی کار کنم میشه راهنمایی کنین که چیکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مهر 91 خود جوملا این امکان رو داره! شاید غیر فعاش ده برید مدیریت محتوا--پارامترها موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahan3 1 ارسال شده در مهر 91 خود جوملا این امکان رو داره! شاید غیر فعاش ده برید مدیریت محتوا--پارامترها موفق باشید نه چک کردم فعاله و تو تنظیمات هر مطلب هم امتیاز دهی انتشار یافته ولی هیچ نمایش نداره یعنی نوشته امتیاز کاربران و دیگه هیچ علامت یا ستاره یا گزینه امتیاز دهی به مطلب وجود نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 91 با سلام میتونید از این پلاگین استفاده کنید http://extensions.joomla.org/extensions/clients-a-communities/ratings-a-reviews/5483 موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر