alikarimi8 23 ارسال شده در مهر 91 با سلام میخواستم ببینم چطوری میشه شماره سایر صفحات سایت در صفحه اول قرار بگیره ؟آیا پلاگینی واسه جوملا 2.5 وجود داره؟یعنی با اضافه شدن مطالب جدید به صفحه اول مطالب قدیمیتر به صفحات 2و... برن؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مهر 91 با سلام خواهشا کمی بیشتر توضیح میدید!دقیقا چی کار میخواید انجام بدید؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در مهر 91 ببخشید بابت این سوال ساده در جوملا 2.5 ناوبری مطلب مخفی بود که باید در حالت نمایش قرار میدادم... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در مهر 91 با سلام میخواستم ببینم چطوری میشه شماره سایر صفحات سایت در صفحه اول قرار بگیره ؟آیا پلاگینی واسه جوملا 2.5 وجود داره؟یعنی با اضافه شدن مطالب جدید به صفحه اول مطالب قدیمیتر به صفحات 2و... برن؟ دوست من در کامپوننت مطالب جوملا بصورت پیشفرض این امکان وجود داره. در صورتیکه تعداد مطالب صفحه ی اول در تنظیمات منوی صفحه ی اول محدود باشد و صفحه بندی نیز در آن منو فعال باشد این امکان نمایش داده خواهد شد. در غیر این صورت به تنظمات منوی مربوطه رفته و بررسی کنید. درود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahmoud554 0 ارسال شده در آبان 91 با سلام و احترام من هم چنين مشكلي دارم يعني در صفحه اول نمي توانم مطالب را صفحه بندي كنم alikarimi08 عزيز اين تنظيم كه گفتي ناوبري مطلب مخفي بودكجاست مي شود خيلي ساده بگيد ممنون مي شوم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 91 با سلام به پست شماره 4 دقت کنید ! موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر