sharo 0 ارسال شده در مهر 91 با سلام من از جومینا ماژول آرشیوا اخبار رو دانلود کردم کە تو بستە یە کامپوننت و یە مودول وجود داشت هردوتای اونهارو رو سایتم نصب کردەام ولی وقتی رو کامپوننت کلیک میکنم این پیام رو میدە *کامپوننت آرشيو مطالب در کنار بسته ماژولي نيز قرار دارد. آن را نصب کنيد و تنظيمات مربوطه را در قسمت ماژول قرار دهيد* من هرچە سعی کردم این ماژول رو نتونستم پیدا بکنم . لطفا کمک کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مهر 91 در پوشه extension فایل mod_site_pershianarshive_joomina_ir.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdia 0 ارسال شده در مهر 91 من نصب کردم در قسمت کامپوننت چرا خالیه ؟ تنظیمات نداره ؟ یعنی فقط ماژوله ماژولشو در سایت قرار دادم وقتی تاریخو انتخاب میکنم و جستجو رو میزنم به صفحه جدید نمیره و برمیگرده به صفحه اصلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdia 0 ارسال شده در مهر 91 کسی نیست جواب بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
web developer 3 ارسال شده در آبان 91 درود آیا مشکل شما با این افزونه حل شده است ؟ مشکل از چی بوده است ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdia 0 ارسال شده در آبان 91 نه مشکل حل نشد منم استفاده نکردم ماشا الله جوابگو هم نیستن تو این انجمن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در آبان 91 سلام دوست عزیز تنظیمات داخل ماژول هست، ماژول تست شده و درست کار میکنه، حالا ممکنه اتفاق غیر منتظره ای در جوملای شما افتاده باشه که بعید هم نیست ماژول و کامپوننت رو حذف و دوباره نصب کنید، اگه مشکلتون حل نشد دقیقا بفرمایید که چه حالتی براتون رخ میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeidrp 2 ارسال شده در آذر 91 سلام دوست عزیز تنظیمات داخل ماژول هست، ماژول تست شده و درست کار میکنه، حالا ممکنه اتفاق غیر منتظره ای در جوملای شما افتاده باشه که بعید هم نیست ماژول و کامپوننت رو حذف و دوباره نصب کنید، اگه مشکلتون حل نشد دقیقا بفرمایید که چه حالتی براتون رخ میده سلام.من نیز ماژول آرشیو فارسی را از جومینا دانلود و در جوملا 258 جهانی و همچنین جوملا جومینا 258 نصبیدم.هر دو جوملا رو نیز مخصوص همین ماژول نو و تاره در لوکال نصب کردم. کامپوننت همراهش نیز همپنین. حال کامپوننت که هیچ تنظیماتی نشون نمیده. ماژول نیز با کلی مشکل نمایش داده میشه.کاملاً ناقص.لطفاً یه تست کنید. ببینید مشکل از کجاست؟. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در آذر 91 دوستان به این پست مراجعه کنید http://forum.joomina.ir/thread-17436-post-95879.html#pid95879 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeidrp 2 ارسال شده در آذر 91 دوستان به این پست مراجعه کنید http://forum.joomina.ir/thread-17436-post-95879.html#pid95879 [align=right]قدیمی رو حذف و اینی که میگید رو نصب کردم باز هم روی لوکال جواب نمیده همان مشکل قبل موجوده.[/align]easyphp php5.2.8 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 91 با سلام دوست عزیز ، با توجه به نوع کد نویسی این افزونه اگر ورژن PHP نرم افزار لوکالتون پایین باشه این مشکلات اتفاق میفته قطعا" این مشکلات را روی هاست نخواهید داشت موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر