mrt69 4 ارسال شده در مهر 91 با سلام خدمت اساتید من از این افزونه با زرین پال استفاده می کنم همه چیز خوب و عالی کار می کند هم وجه به حساب زرین پالم واریز میشه هم فایل به ایمیل خریدار فرستاده می شود فقط بعد از اتمام مراحل خرید پیغام و ارور زیر می اید کاربرگرامی مراحل خرید شما با موفقیت انجام پذیرفت هم اکنون یک پست الکترونیک حاوی فایل خریداری شده به صندوق پستی شما ارسال شده است لطفا پوشه های ورودی inbox و پوشه هرز نامه spam صندوق خود را بررسی نمایید باتشکر از خرید شما Warning: Missing argument 1 for PHPMailer::IsHTML(), called in /home/unicloob/domains/unicloob.ir/public_html/components/com_joominafs/views/sendemail/tmpl/default.php on line 69 and defined in /home/unicloob/domains/unicloob.ir/public_html/libraries/phpmailer/phpmailer.php on line 273 من می خواستم این ارور نیاد نمی دونم باید چی کار کنم ؟؟ میدونم که خط 69 از فایل مربوطه مشکل داره ولی نمی دونم مشکلش چیه و چی جوری میشه رفع کرد با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در مهر 91 دوسته من اسم کامل کلمپوننت چیه؟ ذزضمن میدونم که خط 69 از فایل مربوطه مشکل داره فقط خط 69 مشکل نداره خط 273 هم مشکل داره ممکن هست شما پلاگینی چیزی نصب کرده باشید که بهش نخوره یعنی باهم سازگار نباشه از اول این مشکل وجود داشت یا نه؟:002::002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در مهر 91 من این پلاگین رو امروز نصب و اسفاده کردم و در همون اولین تست هم این مشکل بود چه جور می تونم مشکل رو حل کنم ؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در مهر 91 مشکل از جوملای منه یا از این افزونه است که این ارور ها نمایش داده میشه ؟؟؟ کسی می تونه راهنمایی و کمک کنه ؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 91 با سلام لطفا قبل از ایجاد تاپیک جستجو کنید تا سریعتر به پاسخ برسید در پست شماره 85 تاپیک زیر تمام احتمالات توضیح داده شده http://forum.joomina.ir/thread-12020-post-73672.html#pid73672 تاپیک به بخش مشکلات منتقل شد ! موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر