A.Ghaderi 44 ارسال شده در شهریور 91 سلام اول به اقای تهرانی و بقیه عزیزان که زحمت کشیدند که واقعا زیادند یه خسته نباشید حسااااااابی می گم چند تا عکس که البته کیفیت پایین هست از اوضاع سمینار می ذارم برای کاربرانی که نتوانستند در این همایش شرکت کنند!! بچه های دیگر هم لطفا عکس های باکیفیتشون رو بذارند و پاور پوینت های سخنرانی ها هم اگه گذاشته شه که عالیه چند تا از عکسا از سالن همایش و چند تا از فضای زیبای کاخ گلستان منتظر عکس های بقیه دوستان و عکاسان عزیز هستیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در شهریور 91 من خیلی خیلی ناراحتم که نتونستم به این سمینار بیام از دوستان خواهشمندیم فیلم سمینار را قرار بدند برای ما اصفهانی ها که راهمون دور بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoud_sha 1 ارسال شده در شهریور 91 بنده هم به نوبه خودم از بروبچه های تیم جومینا بینهایت ممنونم ، مخصوصا آقای تهرانی عزیز که تلاشهای زیادی رو برای ارتقاء جوملا در ایران انجام داده اند این انرژی که این بچه ها به آدم میدن رو نمی شه جای دیگه ای پیدا کرد . برای همه این عزیزان آرزوی توفیق و سربلندی دارم و تشکر از اقای پارسا بابت اجرای خوبشون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
easoft 0 ارسال شده در شهریور 91 دوسالی بود که به جوملا سر نزده بودم تا چند ماه قبل که دوباره به سایت جومینا برگشتم و با این سمینار فوق العاده به دنیای جوملاکاران برگشتم امیدوارم که همچنان پرقدرت به کارخود ادامه بدهید. درسمینار امروز که من از شهرستان کاشان در اون شرکت داشتم با بسیاری از زحمت کشان جومینا و این انجمن آشنا شدم و از آشنایی با انها بسیار خوشحالم مخصوصا آقاسعید شمسی گل:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در شهریور 91 سلام من یکی از عوامل اصلی این سمینار بودم امیدوارم که من را فراموش نکنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در شهریور 91 اینم عکسی که صفحه اصلی جومینا گذاشته شده گفتم شاید بعضی از دوستان ندیده باشن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 91 سلام من یکی از عوامل اصلی این سمینار بودم امیدوارم که من را فراموش نکنید با سلام دوست عزیز ، در ابتدا ورود شما رو به انجمن تخصصی جوملا (جومینــــــا) خوش آمد عرض میکنم به نظر من تک تک نفراتی که در سمینار حاضر شدند چه از راههای دور و چه از راههای نزدیک همگی جزء عوامل اصلی این سمینار محسوب میشن و فراموش نشدنی هستند چون اگه قرار باشه همایشی برگزار بشه ولی شرکت کننده ای حضور نداشته باشه دیگه چه فایده ای خواهد داشت جا داره از همین جا یه خسته نباشید و خدا قوت جانانه نثار کسانی کنم که از درب ورودی کاخ تا به روی استیج محل همایش همه چیز را به نحو احسن فراهم کردند تا این جمعی که به عشق جومـــــلا و جومینــــــا آمدند از این محیط علمی نهایت استفاده را ببرند امیدوارم که این همایش مقدمه ای برای حضور دگر بار جومینــــــا حداقل فقط به این بهانه که بار دیگر این جمعی که در همایش حضور داشتند بیش از این دوباره در کنار یکدیگر حضور داشته باشیم با آرزوی توفیق روز افزون برای تک تک جومینــــــایی های عزیز موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amirv60 7 ارسال شده در مهر 91 عکس ها برای استاد تهرانی و مدیران جوملا فرستاده شد و با صلاحدید ایشان بزودی منتشر خواهد شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در مهر 91 دستتون درد نکنه! خسته نباشید! ای والا به اقای امیر رضا تهرانی:002: عزیز و سعید شمسی:002: دوست داشتنی و حسینی پارسا زحمتکش:heart::002:! و بقیه مدیران دوست داشتنی و زحمت کش جومینا!:002: ایشالله که این سمینار ها همیشه باشه و سعی کنید توی تمامی شهر های کشور عزیزمون این سمینار ها رو اجرا کنید تا همه با عظمت جومینا بیشتر اشنا بشن! بازم دستتون درد نکنه و خسته نباشید:002::002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در مهر 91 اقا امیر (تهرانی) فکر کنم پاور پوینت ها یا فیلم ها رو هم منتشر کنی خوب باشه!!:heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amirv60 7 ارسال شده در مهر 91 Joomina Seminar Joomla By Amirv60- سمینار جوملا جومینا - گزارش تصویری عکس گزارش تصویری سمینار جوملا فارسی جومینا - کاخ گلستان : عکاس: امیر علیپور Joomina Seminar Joomla By Amirv60- سمینار جوملا جومینا - گزارش تصویری عکس گزارش تصویری سمینار جوملا فارسی جومینا - کاخ گلستان : عکاس: امیر علیپور Joomina Seminar Joomla By Amirv60- سمینار جوملا جومینا - گزارش تصویری عکس گزارش تصویری سمینار جوملا فارسی جومینا - کاخ گلستان : عکاس: امیر علیپور Joomina Seminar Joomla By Amirv60- سمینار جوملا جومینا - گزارش تصویری عکس گزارش تصویری سمینار جوملا فارسی جومینا - کاخ گلستان : عکاس: امیر علیپور Joomina Seminar Joomla By Amirv60- سمینار جوملا جومینا - گزارش تصویری عکس گزارش تصویری سمینار جوملا فارسی جومینا - کاخ گلستان : عکاس: امیر علیپور Joomina Seminar Joomla By Amirv60- سمینار جوملا جومینا - گزارش تصویری عکس گزارش تصویری سمینار جوملا فارسی جومینا - کاخ گلستان : عکاس: امیر علیپور عکس گزارش تصویری سمینار جوملا فارسی جومینا - کاخ گلستان : عکاس: امیر علیپور Joomina Seminar Joomla By Amirv60- سمینار جوملا جومینا - گزارش تصویری عکس گزارش تصویری سمینار جوملا فارسی جومینا - کاخ گلستان : عکاس: امیر علیپور پاناروما سمینار - برای مشاهده عکس بزرگتر روی عکس مورد نظر کلیک نمائید. عکس گزارش تصویری سمینار جوملا فارسی جومینا - کاخ گلستان : عکاس: امیر علیپور عکس گزارش تصویری سمینار جوملا فارسی جومینا - کاخ گلستان : عکاس: امیر علیپور بصورت اسلاید شو http://www.mybaran.com/JoominaSeminarJoomlaByAmirv60/flashslideshow/FlashSlideShow.swf در دیگر سایت ها : http://www.mybaran.com/JoominaSeminarJoomlaByAmirv60/html/index2.htm http://joominajoomlaseminar.blogfa.com http://joominajoomlaseminar.persianblog.ir/ http://joominajoomlaseminar.mihanblog.com http://tinyurl.com/9qbfr85 همه این عکس ها بصورت زیپ در یک فایل http://www.mybaran.com/JoominaSeminarJoomlaByAmirv60/zip/JoominaJoomlaFarsiByAmirv60-768.zip حجم: 8.67 MB نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
b.sabet 0 ارسال شده در مهر 91 ممنون از همه دست اندرکاران این سمینار چسبید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی قلیزاده 11 ارسال شده در مهر 91 سمینار خیلی خوب و مفیدی بود . انشاءالله بتونیم با همکاری و همدلی جومینایی ها هر ساله این برنامه رو داشته باشیم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در مهر 91 دستتون درد نکنه. عالی بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrangan 4 ارسال شده در مهر 91 ممنون عالی بود کسی فیلم کامل سمینار رو نداره - (سخنرانی های) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در مهر 91 کاش بشه تو شهرهای بزرگ غیر تهران هم برگزار بشه مثل مشهد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در مهر 91 درود كارت عاليه امير عليپور خيلي باحالي عكس هاي جالبيه خيلي زيباست ممنونم به اميد ديدار يا علي:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر