mkamka 1 ارسال شده در مهر 91 سلام دوستان می خواستم بدونم چطور وب سایتم را در کلمات کلیدی قوی همانند " سیسکو " بالا بیارم؟ در وب سایتم از این کلید در محتوا استفاده کردم.در meta tag هم استفاده کردم. اما سایتم باز بالا نمی آد. آیا راه یا ابزار خاصی هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مهر 91 با سلام به نام دامنه هم توجه داشته باشید اگر در نام دامنه کلمه مربوط به کار شما وجود ندارد(سیسکو) باید به نام دامنه خودتون کلمه ای به طور مثال سیسکو هم به پارسی و هم انگیلیسی استفاده کنید که این کار رو میتونید با پلاگین ها و یا کامپونت _sh404sef2 انجام بدید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در مهر 91 می تونی بعد هر مطلب در بخش کلمات کلیدی سیسکو را اضافه کنی که این خیلی کمک می کنه:002::002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mkamka 1 ارسال شده در مهر 91 دوست عزیز : آمره ای از کامپوننتی که گفتید استفاده کردم.آخر هر تیتر کلمه سیسکو را قرار دادم. اما نتیجه ی مطلوبی نگرفتم. و دوست عزیز : mirmehdi منظورت را دقیق تر می گی؟ و سوالم اینکه : شما الان در گوگل تایپ کنید سیسکو؛ سایت های رقابتی بسیاری ایندکس می شوند. این ها چطور به این نتیجه رسیدند؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر