amara 21 ارسال شده در مهر 91 سلام ميخواستم فونت هاي اين قالب را تغيير بدم هر كدوم فونت ها را كه تغيير دادم ولي هيچ تغييري در قالب نكرد http://joomla.themesoul.com/?theme=asareng نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 91 با سلام فونت کدوم قسمت ها رو میخواهید تغییر بدید ؟ موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amara 21 ارسال شده در مهر 91 ميخواستم كلا فونتها را تاهوما كنم فونت منوها و مطالب نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pixel2007 0 ارسال شده در مهر 91 دوست من شما باید در سی اس اس قالب قونت فمیلی را تغییر دهید فایل را در دریم ویور باز کنید و تغییر دهید اگر مشکل هست قالب و یا فایلهای سی اس اس را برایم بفرستید درست کنیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amara 21 ارسال شده در مهر 91 سلام من كل فونت فميلي ها را تغيير دادم ولي تغيير انجام نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی قلیزاده 11 ارسال شده در مهر 91 می تونید از افزونه web developer یا Firebug در مرورگر کروم یا فایرفاکس استفاده و فونت ها رو تغییر و تست کنید تا مشکل کارتون رو پیدا کنید . مثلا امکان داره جای دیگه ای css وجود داشته باشه و نسبت به فایلی که شما تغییر میدید اولویت بالاتری داشته باشه. این دو افزونه برای کارتون می تونه خیلی مفید باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amara 21 ارسال شده در مهر 91 سلام مشكل اينجاست با اين دو درست نميتونم كار كنم من همه را تغيير دادم ولي نميدونم چرا هيچ تغييري نميكنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در مهر 91 css های قالبتو اینجا بذار تا برات درستش کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مهر 91 میتونید از آموزش زیر استفاده کنید http://www.joomedia.ir/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1%DB%8C/%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%AE%D8%B1%D8%A7%D8%AC-%DA%A9%D8%AF-%D8%AF%D8%B1-%D8%B5%D9%81%D8%AD%D8%A7%D8%AA-%D9%88%D8%A8.html موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر