amir-shakh 1 ارسال شده در مهر 91 سلام دوستان من این قالب و میخوام http://www.smithdairy.com/ و دوستان گفتن این جوملا نیست و باید طراجی کنی واسه همین راهنمایی کردن با آرتیستر بسازم Artisteer.2.3.0 اینو دانلود کردم با کرکش اما نمیدونم از کجا شروع کنم خودم اومدم یه عکس از سایت گرفتم و بعد تو فتوشاپ ادیت کردم گذاشتم بکگراند قالب جدید اما اون منو اون استایل در نیومد کمک میخوام واسه راهنمایی بیشتر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در مهر 91 سلا دوسته من این قالب را با ارتیستر نمی تونی بزنی اگه بخوای باید بدی برات با html css طراحی کنند:002::002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مهر 91 با سلام آموزش استفاده از آرتیستر تو نت زیاد هست! آموزش طراحی قالب هم تو نت هست میتونید از لینک زیر یه نمونه از آموزش ها رو ببنید http://www.joomedia.ir/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1%DB%8C/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D9%82%D8%B3%D9%85%D8%AA-%D8%A7%D9%88%D9%84.html البته توصیه میکنم خودتون قالب رو بسازید حالا چه با آرتیستر چه با html , css چون یاد میگیرید! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amir-shakh 1 ارسال شده در مهر 91 من ک گفته بودم خودم میخوام شروع کنم و کردم دارم کارمیکنم ازتون انتظار راهنمایی مرحله به مرحله دارم من آموزشای آرتیستر رو خوندم اما آموزشها و راهنماییهای میخوام ک توراه طراحی این قالب استفاده کنم مرسی از همه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amirv60 7 ارسال شده در مهر 91 با آرتیستر هم می شه این قالب رو زد. برای منوی بالا و منوی چپ هم می تونی از HTML دستی استفاده کنی. از آخرین نسخه آرتیستر استفاده کن. نسخه 3.1 یا بالاتر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
clik8000 102 ارسال شده در مهر 91 با آرتيستر سخته بهتره با كد نويسي خودت طراحيش كني مي توني با راست كليك روي صفحه و انتخاب view page info و سپس media كليه عكس هاي وب سايت رو دانلود كني و كد نويس انجام بدي نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر