mirzakhani 0 ارسال شده در شهریور 91 با سلام بعد از اینکه جوملا 2.5 رو بدون هیچ ایرادی نصب کردم قسمت مدیریت بالا میاد ولی سایت بالا نیومده و ارور ذیل رو میده که البته ذکر چند نکته در این مورد ضروریه 1- هاستم میگه که لودر یون کیوبو نصب نمی کنه 2- با توجه به اینکه لودر یون کیوب تو سایت من برای فایل فریم ورک . پی اچ پی نیازه آیا میشه تو کداش دستکاری کرد که مشکل حل بشه؟ ممنون از راهنماییتون Site error: the file /public_html/includes/framework.php requires the ionCube PHP Loader ioncube_loader_lin_5.2.so to be installed by the website operator. If you are the website operator please use the ionCube Loader Wizard to assist with installation. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در شهریور 91 دوسته من میتونی دمو قرار بدی ببینیم مشکلش چیه؟ :002::002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 91 با سلام مورد دوم رو فکر نکنم بشه کاریش کرد بهتره یا هاستتون رو عوض کنید یا از یه افزونه مشابه استفاده کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر