student110 0 ارسال شده در شهریور 91 با سلام به شما اساتید عزیز:heart::002: سایت من در بعضی از سیستم ها باز میشه اما در بعضی دیگر ارور This Account Has Been Suspended را می ده . ممنون میشم اگر کسی منو راهنمایی کنه تا این مشکل حل بشه. با تشکر از شما بزرگواران:002::heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 91 سلام مشکل از هاستتونه با مدیر سرور تماس بگیرید و مشکل گزارش بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidariamanesh 14 ارسال شده در شهریور 91 عذر میخوام من فعلا شاگردم اما یه بار من ویبولتین رو هاست نصب کردم واسم این اتفاق افتاد بعد رو هاستم واسم پیغام گذاشته بودن چون از اسکریپت نال استفاده کردم اینطوری شده شما همچین کاری نکردی؟ اسکریپت یا قالب نال شده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در شهریور 91 سلام ابتدا كش مرورگرتون رو پاك كنيد و سپس آدرس سايتتون رو همراه با index.php وارد كنيد (اينطوري اگه قبلا سايتتون ساسپند بوده و تو كش مونده باشه ديگه نمايش داده نميشه) اگه بازهم ديديد سايت ساسپن هست با مدير هاستتون تماس بگيريد علتش هم ممكنه يكي از اين موارد باشه : تمام شده زمان انقضاي هاست يا دامنه استفاده از اسكريپت هاي نال شده در هاستهاي غير وارز وجود فايلهايي مخربي در هاستتون كه كارهايي ميكنن كه زياد باب ميل مديران هاست ها نيست (مثل ارسال اسپم ، افزايش حجم ديتابيس ها و...) هك شده سايت! :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر