رفتن به مطلب
naji22

مشکل در دیتابیس

پست های پیشنهاد شده

با عرض سلام خدمت دوستان

زمانی که می خوام اسکریپت مدیریت محتوای جوملا را روی هاستم نصب کنم این ارور رو مده

Database Error: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL

ولی وقتی این قالب رو روی هاست دیگه ام که از شرکت دیگه ای هست نصب می کنم این ارور رو نمی ده ونصب میشه

مشکل بعدی هم اینه بخش نمایش خطای هاستم هم روشنه می خواستم ببینم چطوری خاموشش کنم

با تشکر

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام دوست گرامی

به انجمن تخصصی جوملا(جومینا) خوش آمدید

اطلاعات مربوط به دیتابیستون رو در فایل configuration.php چک کنید که درست وارد شده باشه! (دقت داشته باشید که در برخی از هاستها بعد از ایجاد بانک اطلاعاتی یک پیشوند هم به نام بانک و یوزر بانک اضافه می شه که باید کامل بنویسید)

در مورد سوال دوم با ادمین سرورتون تماس بگیرید

موفق باشید

لینک به ارسال

دوست عزیز متشکر از جوابتون

راستش وقتی دارم جوملا رو نصب می کنم طی مراحل نصب بخش امکان نوشتن در فایل configuration.php میگه امان نوشتن در این فایل وجود نداره این مشکل رو چطوری باید حل کنم

سئوال دوم رو هم از پشتیبانی هاست پرسیدم تا هنوز که جواب نگرفتم میشه بگید اگه روشن باشه مشکلی درست میشه

لینک به ارسال

دوست عزیز باید فایل configuration.php را دستی ایجاد کنید و کدهایی که پایان نصب به شما داده میشود رو در آن کپی کنید

در مورد سوال دومتون اگر شما به php.ini محلی دست رسی داشته باشید میتونید خودتون از داخل کنترل پنل هاست تغییر بدین و گرنه باید ادمین سرور تون این مشکل رو حل کنه

موفق باشید

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...