naji22 0 ارسال شده در آذر 89 با عرض سلام خدمت دوستان زمانی که می خوام اسکریپت مدیریت محتوای جوملا را روی هاستم نصب کنم این ارور رو مده Database Error: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL ولی وقتی این قالب رو روی هاست دیگه ام که از شرکت دیگه ای هست نصب می کنم این ارور رو نمی ده ونصب میشه مشکل بعدی هم اینه بخش نمایش خطای هاستم هم روشنه می خواستم ببینم چطوری خاموشش کنم با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 89 سلام دوست گرامی به انجمن تخصصی جوملا(جومینا) خوش آمدید اطلاعات مربوط به دیتابیستون رو در فایل configuration.php چک کنید که درست وارد شده باشه! (دقت داشته باشید که در برخی از هاستها بعد از ایجاد بانک اطلاعاتی یک پیشوند هم به نام بانک و یوزر بانک اضافه می شه که باید کامل بنویسید) در مورد سوال دوم با ادمین سرورتون تماس بگیرید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
naji22 0 ارسال شده در آذر 89 دوست عزیز متشکر از جوابتون راستش وقتی دارم جوملا رو نصب می کنم طی مراحل نصب بخش امکان نوشتن در فایل configuration.php میگه امان نوشتن در این فایل وجود نداره این مشکل رو چطوری باید حل کنم سئوال دوم رو هم از پشتیبانی هاست پرسیدم تا هنوز که جواب نگرفتم میشه بگید اگه روشن باشه مشکلی درست میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در آذر 89 دوست عزیز باید فایل configuration.php را دستی ایجاد کنید و کدهایی که پایان نصب به شما داده میشود رو در آن کپی کنید در مورد سوال دومتون اگر شما به php.ini محلی دست رسی داشته باشید میتونید خودتون از داخل کنترل پنل هاست تغییر بدین و گرنه باید ادمین سرور تون این مشکل رو حل کنه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر