kalhori 7 ارسال شده در شهریور 91 سلام من xampp-win32-1.8.0-VC9-installer را نصب کردم ولی هنگام نصب جومولا به محض انتخاب زبان فارسی این اررور بالای صفحه ضاهر میشه Strict Standards: Declaration of fa_IRDate::calendar() should be compatible with JDate::calendar($format, $local = false, $translate = true) in C:\xampp\htdocs\joomla\language\fa-IR\fa-IR.localise.php on line 191 وهمیشه حتا بعد از نصب هم بالای صفحه باقی میماند راه کار چیست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 91 با سلام تاپیک زیر را ببینید http://forum.joomina.ir/thread-16212.html موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
RFx3 7 ارسال شده در اسفند 91 با سلام تاپیک زیر را ببینید http://forum.joomina.ir/thread-16212.html موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): سلام آقا مصطفی منم تقریبا همین مشکل رو دارم Strict standards: Declaration of fa_IRDate::calendar() should be compatible with JDate::calendar($format, $local = false, $translate = true) in C:\wamp\www\NIGR\language\fa-IR\fa-IR.localise.php on line 254 ولی این لینکی که شما قرار دادین رو نمیتونم مشاهده کنم به نظر صفحه ی مورد نظر پاک شده.. اگه راهنماییم کنید ممنونتون میشم ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 91 با سلام ترجیحا" از Wampserver2.0c استفاده کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : RFx3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
techno7 0 ارسال شده در اسفند 91 با سلام ترجیحا" از Wampserver2.0c استفاده کنید موفق و پیروز باشید یا حق سلام آقا مصظفی من تازه با جوملا آشنا شدم اونم از طریق جومینا ... آموزش رو دانلود کردم ، بع با Xampp آموزش داده ... حالا همین مشکل دوستان واسه من پیش اومده ولی توی قسمت وارد کردن اطلاعات مثل نام کاربری و دیتابیس و ... . ممنون میشم جواب بدین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید اگر اطلاعات دیتابیس رو درست وارد کنید مشکلی نخواهد بود اطلاعات رو به چه صورت وارد می کنید؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
techno7 0 ارسال شده در اسفند 91 ممنون دوست عزیز .. اروری که میده اینه : C:\xampp\htdocs\Joomina\language\fa-IR\fa-IR.localise.php on line 254 اطلاعاتی که وارد میکنم ایناست : نوع : mysql نام هاست : localhost نام کاربری رو پر میکنم پسورد نمیزارم نام دیتابیس رو هم دلخواه میزارم روی این پیشوندش فقط مشکل دارم .... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 91 با سلام دوست عزیز ، صبور باشید و از ارسال پست اسپم پرهیز کنید ! مشکل شما نیز همانند پست اول میباشد و راهکار هم عرض کردم ترجیحا" از Wampserver2.0c استفاده کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : فرحزادیان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
wireless133 0 ارسال شده در فروردین 92 سلام آقا مصطفی منم تقریبا همین مشکل رو دارم Strict standards: Declaration of fa_IRDate::calendar() should be compatible with JDate::calendar($format, $local = false, $translate = true) in C:\wamp\www\NIGR\language\fa-IR\fa-IR.localise.php on line 254 ولی این لینکی که شما قرار دادین رو نمیتونم مشاهده کنم به نظر صفحه ی مورد نظر پاک شده.. اگه راهنماییم کنید ممنونتون میشم ... برای حل این مورد فایل fa-IR.localise.php را باز کرده (از اینجا:C:\xampp\htdocs\(Joomina\l)anguage\fa-IR) و : Code: (public function calendar($format, $local = false را به Code: (public function calendar($format, $local = false, $translate = true تغییر دهید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samira_joon 0 ارسال شده در خرداد 92 برای حل این مورد فایل fa-IR.localise.php را باز کرده (از اینجا:C:\xampp\htdocs\(Joomina\l)anguage\fa-IR) و : Code: (public function calendar($format, $local = false را به Code: (public function calendar($format, $local = false, $translate = true تغییر دهید. دوستان من هم یه مشکل مشابه دارم اما خطاش فرق میکنه لطفا راهنماییم کنید Strict Standards: Only variables should be assigned by reference inC:\xampp\htdocs\joomla\joomla2.5.11_fullPackage_Joomina_ir\templates\joomina258-joomina_ir\index.php on line 96 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 92 با سلام تاپیک زیر را هم ببینید http://forum.joomina.ir/topic/19482-%D9%87%D8%AF%DB%8C%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%B2%D8%B4%D9%85%D9%86%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D9%88%D8%B3%D8%AA%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-%D9%88-%D8%AC%D9%88%D9%85%DB%8C%D9%86%D9%80%D9%80%D9%80/ موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر