mahan3 1 ارسال شده در شهریور 91 سلام به همه من تازه کارم و تازه با جوملا اشنا شدم و الان یه سایت طراحی کردم میخوام که کنار سایتم برای کاربرام تموم ویژگی هایی که اعضا در انجمن ها دارن رو داشته باشم یعنی میخوام امکانات انجمن ها رو در سایت خودم داشته باشم مثلا زیر هر مطلبی که هر کدوم از اعضا میذاره یه گزینه تشکر رو داشته باشه و بهشون با تشکر امتیز داده بشه و از اینجور چیزا میخوام ببینم این امکانش هست یا نه ببخشید یه سوال هم درباره جومسشیال دارم ببخشید اگه این کامپوننت رو نصب کنم رو سایتم کلا سایت تبدیل به انجمن میشه یا نه امکانات یه انجمنرو در اختیارم میذاره یه سوال دیگه هم در مورد CB دارم میخوام ببینم که چه جوری میشه کامپوننت CB رو برای هر کدوم از اعضا نمایش بدم تو سایت و کلا ماژول خاصی برای نمایش این کامپوننت در سایت وجود داره یا نه کلا به روش دیگه ای باید اون رو تو سایت نشون داد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 91 سلام برای نویسندگان دکمه تشکر تا به حال ندیدم ولی میتونید سیستم امتیاز دهی به مطلب رو بذارید تا به مطلب امتیاز بدهند. جوسوشیال هم یه نوع جامعه ساز است که در نوع خود بی نظیر است. امکاناتش هم از طریق پلاگین و ماژول میتونید در سایت استفاده کنید بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر