رفتن به مطلب
mahan3

کمک : نزدیک کردن فضای سایت به انجمن

پست های پیشنهاد شده

سلام به همه من تازه کارم و تازه با جوملا اشنا شدم و الان یه سایت طراحی کردم میخوام که کنار سایتم برای کاربرام تموم ویژگی هایی که اعضا در انجمن ها دارن رو داشته باشم یعنی میخوام امکانات انجمن ها رو در سایت خودم داشته باشم مثلا زیر هر مطلبی که هر کدوم از اعضا میذاره یه گزینه تشکر رو داشته باشه و بهشون با تشکر امتیز داده بشه و از اینجور چیزا

میخوام ببینم این امکانش هست یا نه

ببخشید یه سوال هم درباره جومسشیال دارم ببخشید اگه این کامپوننت رو نصب کنم رو سایتم کلا سایت تبدیل به انجمن میشه یا نه امکانات یه انجمنرو در اختیارم میذاره

یه سوال دیگه هم در مورد CB دارم میخوام ببینم که چه جوری میشه کامپوننت CB رو برای هر کدوم از اعضا نمایش بدم تو سایت و کلا ماژول خاصی برای نمایش این کامپوننت در سایت وجود داره یا نه کلا به روش دیگه ای باید اون رو تو سایت نشون داد

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

برای نویسندگان دکمه تشکر تا به حال ندیدم ولی میتونید سیستم امتیاز دهی به مطلب رو بذارید تا به مطلب امتیاز بدهند.

جوسوشیال هم یه نوع جامعه ساز است که در نوع خود بی نظیر است. امکاناتش هم از طریق پلاگین و ماژول میتونید در سایت استفاده کنید

بدرود

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...