irannnnn 6 ارسال شده در شهریور 91 سلام به تازگی تمامی مراحل انتقال سایت از لوکال به هاست را یاد گرفتم و موفق به انجام آن شدم. حالا قالب را در جوملا عوض کردم و میخوام باز در هاست انتقال بدم که اینکار را طبق آموزش های قبل پوشه جوملا را در هاست آپلود کردم و... که متاسفانه همون قالب قبلی تو هاست بالا میاد!! برای عوض کردن قالب تو هاست و یا انتقال قالب جدید از جوملا به هاست باید چیکار کنم دوستان؟ تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iranbeylan 5 ارسال شده در شهریور 91 ببینید ، اول از همه باید قالب رو نصب کنید اگر بخوای قالب رو از کامپیوترت رو هاست ک÷ی کنی که نمیشه برو قسمت مدیریت افزونه ها و قالبت رو نصب کن. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irannnnn 6 ارسال شده در شهریور 91 ببینید ، اول از همه باید قالب رو نصب کنید اگر بخوای قالب رو از کامپیوترت رو هاست ک÷ی کنی که نمیشه برو قسمت مدیریت افزونه ها و قالبت رو نصب کن. دوست عزیز خواهشا توضیحات منو کامل بخونید. من یک بار این کارو انجام دادم و نصب کردم و بلدم نصب کنم اما نمیدونم چرا قالب رو بعد از نصب تو جوملا وقتی روی هاست پوشه جوملا را آپلود میکنم همون قالب قدیمی رو هاست بالا میاد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 91 با سلام منظورتون از جوملا به هاست دیگه چیه ؟! اگه همون لوکال به هاست رو میگید خب پوشه قالبتون رو زیپ کنید و روی هاست از طریق مدیریت افزونه ها بسته زیپ شده رو نصب کنید برای تعویض قالب نیز پس از نصب قالبتون در مدیریت قالبها از سربرگ استایل روی ستاره قالب موردنظرتون کلیک کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ch110ali 31 ارسال شده در مهر 91 شما به درستی سایتتون رو منتقل کردید اما مسئله ای که هست اینه که در لوکال قالب سایتتون رو همون قالب قبلی که می گید رو پیش فرض قرار دادید و وقتی دیتابیسش رو در هاست ایمپورت کردید طبیعیه که همون قالب قبلی رو پیشفرض قرار میده همونطور که آقای صفرعلی گرامی فرمودند شما باید به بخش مدیریت قالب ها برید و اون قالبی که مد نظرتون هست پیش فرض قرار بدید موفق و پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر