fany_j78 0 ارسال شده در شهریور 91 من چندین ماژولو... دارم اما چند تاییکه تازه نصب کردم رو صفحه نیستند راهی داره من باید چی کار کنم:exclamation: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 میشه واضح تر مشکلتون رو بیان کنید! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fany_j78 0 ارسال شده در شهریور 91 من چند تا کامپوکننت نصب کردم از جمله اسالید شو یه عکس آزمایشی گذاشتم آما رو سایت چیزی نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 باید برید فعال کنید و موقعیت برا قرار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در شهریور 91 دوست عزیز اگر کامپوننت نصب کردید به بخش مدیریت ماژول ها برید و یکیاز ماژول های مربوط به اون کامپوننت رو فعال کنید(یا ایجاد کنید) و در موقعیتی از سایت قرار بدهید..برای دیدن موقعیت ها به آخر آدرس سایتتان ?tp=3 را اضافه کنید اگر ماژول نصب کردید که مستقیم از مدیریت ماژول ها همان کار بالا رو انجام بدید!!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fany_j78 0 ارسال شده در شهریور 91 مشکل من یه کی نیست چه جوری تو موقیت قرار بدم نمی دونم من نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 91 سلام دوست عزیز سوال های شما کمی پیش پا افتاده است. من پیشنهاد می کنم ابتدا کتاب آموزشی جومینا که برای جوملا 2.5 است رو مطالعه بفرمایید و کمی خودتون زحمت بکشید اگه سوالی بود در انجمن مطرح کنید. اینجوری شما زودتر به جواب سوالاتتون میرسید. برای نمایش یه ماژول در موقعیت باید وارد تنظیمات ان ماژول شوید و موقعیت مناسبی رو براش انتخاب کنید. بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر