mehrangan 4 ارسال شده در شهریور 91 دوستان سلام من چند روزی می شه که پلاگینی برای درج تبلیغات در میان مطالب با نام MultiAds نصب کردم. در نصب و اجرا مشکلی نیست فقط وقتی می خوام مطلب جدیدی رو به سایت اضافه کنم ، و عکسی بزارم عکسها رو بهم ریخته و زیر هم قرار داده و کنار هر عکس ارور Warning: Missing argument 4 for plgContentMultiads::onContentBeforeDisplay() in /home/Mysite/public_html/plugins/content/multiads/multiads.php on line 104 Warning: Missing argument 4 for plgContentMultiads::onContentAfterDisplay() in /home/Mysite/public_html/plugins/content/multiads/multiads.php on line 145 پلاگین رو حذف و دوباره نصب کردم درست نشد(نسخه جوملام 2.5 هست) لطفا کمک کنید :s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 91 سلام احتمالا افزونه درست حذف نشده یکبار کش جوملا رو حذف و دوباره امتحان کنید با قالب دیگه ای هم امتحان کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrangan 4 ارسال شده در شهریور 91 آقا مشکل حل نشد از قالب پیش فرض استفاده می کنم حذف و نصبش کرد لطفا کمـــــــــــــک ;P نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر