alikarimi8 23 ارسال شده در شهریور 91 با سلام وقتی از ماژول جستجوی (عادی)خود جوملا 2.5 استفاده میکنم هنگام کلیک بر روی نتیجه دلخواه این صفحه می آید: http://Mydomain.com/avondov.ru/count29.php نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amirv60 7 ارسال شده در شهریور 91 دموی آنلاین یا عکس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در شهریور 91 با سلام دوست عزیز جنان چه از دموی آنلاین استفاده کنی خیلی راحت تر دوستا ما و در سریعترین زمان ممکن جوابتون رو خواهند داد با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در شهریور 91 آدرس سایت:313soa.ir البته هنوز سایت دمو هست... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 91 سلام آقا من سرچ کردم هیچ مشکلی نداشت اینم نتیجه جستجو http://313soa.ir/index.php/component/search/?searchword=%D8%B4%DB%8C%D8%B7%D8%A7%D9%86&searchphrase=all&Itemid=101 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در شهریور 91 سلام آقا من سرچ کردم هیچ مشکلی نداشت اینم نتیجه جستجو http://313soa.ir/index.php/component/search/?searchword=%D8%B4%DB%8C%D8%B7%D8%A7%D9%86&searchphrase=all&Itemid=101 با تشکر.بله نتیجه رو نشون میده ولی پس از کلیک بر روی لینک نتیجه واسه من این صفحه میاد...(هم در FF و هم در chrome) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در شهریور 91 سلام. خوب گویا اشکال از ماژول جستجو نیست!! شما یه سری از لینکهات خراب و ارور ۴۰۴ میدان. مثلا شیطان پرستی تو منو سمت راست. :x (37): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در شهریور 91 من شک ندارم که بعد از فعال کردن ماژول همچین مشکلی پیش اومده.وقتی جستجو مطلبی رو پیدا میکنه یعنی مطلب هست دیگه و نکته دیگر اینکه این آدرسی که میاد عجیبه یعنی:avondov.ru/count29.php جالبه قبلا که جوملا 1.5 بود رو همین دامین اسلایدر جومینا رو که نصب کردم وقت فعال کردن اسلایدر هم همین ارور میومد... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در شهریور 91 مطلب که هست ولی نحوه آدرس دهی به مطلب مشکل داره. شما فایل htaccess یا تنظیمات سئو رو تغییر ندادی؟ :x (37): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در شهریور 91 مطلب که هست ولی نحوه آدرس دهی به مطلب مشکل داره. شما فایل htaccess یا تنظیمات سئو رو تغییر ندادی؟ :x (37): نه هنوز تغیراتی در اینا ایجاد نکردم آخه این آدرس php از کجا میاد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در شهریور 91 خیلی جالب شد!!! تا قبل از جستجو لینکها درست باز میشن. مثلا همون منو سمت راست. حالا یه ایتم رو که از اونجا جستجو کنی دیگه از اون بغل هم درست باز نمیشه. واسه من که اینجوریه! از اول اینجوری بود یا تغییری اعمال کردی و این مشکل پیش اومد؟:x (37): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در شهریور 91 خیلی جالب شد!!! تا قبل از جستجو لینکها درست باز میشن. مثلا همون منو سمت راست. حالا یه ایتم رو که از اونجا جستجو کنی دیگه از اون بغل هم درست باز نمیشه. واسه من که اینجوریه! از اول اینجوری بود یا تغییری اعمال کردی و این مشکل پیش اومد؟:x (37): آره دقیقا اگه یه موضوع جستجو بشه لینکش اینطوری میشه. نه بعداز فعال کردن جستجو به این مشکل خوردم... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در شهریور 91 موارد زیر رو یک به یک انجام و مشکل رو بررسی کنید: 1. دیتابیس اتون رو repaire کنید (روش این کار قبلا توضیح داده شده) 2. پک کامل از آخرین نسخه جوملا رو دانلود و در هاست در دایرکتوری که پک فعلی جوملا رو آپلود کردید آپلود و فقط اکسترکت کنید(نصب نکنید( بعد از اکسترکت پوشه installation رو حذف کنید 3. محتویات پوشه های cache و tmp واقع در دایرکتوری که پک جوملاتون قرار دارد رو به غیر از فایل index.html حذف کنید قبل از هر کاری بک آپ فراموش نشه :x (37): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در شهریور 91 باتشکر ولی متاسفانه هوز مشکل پابرجاست و فرقی نکرد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 91 با سلام سئو را اگر فعال کردید ، غیرفعال کنید فایل htaccess. را بک آپ بگیرید و حذف کنید کش مرورگر و جوملاتون را نیز پاکسازی کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در شهریور 91 با تشکر از شما htaccess رو که غیرفعال کردم مشکل حل شد ولی خب مسلما به htaccess نیاز هست راه حلش چیه؟ درضمن این مشکل فقط مربوط به ماژول جستجو نبود وکلا واسه خیلی افزونه ها بوجود می آمد. دلیل و راه حل مشکل چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 91 با سلام از بسته خام جوملا این فایل رو بردارید و آپلود کنید و تغییر نام دهید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر