amirv60 7 ارسال شده در شهریور 91 برای طراحی سایتی از این پلاگین استفاده کردم. * @package Modules Anywhere * @version 2.2.0 فارسی هم شده بود در لوکال مشکل ندارم و داره کار می کنه. اما سایت رو که آپلود می کنم و آنلاین می کنم، خطای Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '__DIR__/modulesanywhere/modulesanywhere.php' (include_path='.;C:\php5\pear') in D:\Domains\esmesittttttttttttttttttte.com\wwwroot\plugins\system\modulesanywhere.php on line 17 حتی تو مدیریت سایت هم نمی ره و همین خطا رو می ده حتی با FTP هم حذفش کردم ، باز هم خطا می ده. جوملا 1.5 فکر می کنم از اینجا دانلود کردم http://forums.parsjoom.ir/thread-5862.ht...esanywhere نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 91 با سلام افزونه رو بطور کامل از روی هاست و دیتابیس حذف کنید و آخرین ورژنش رو از سایت سازنده دانلود و بطور آنلاین ( روی هاست ) نصب کنید احتمالا مشکل از آدرس دهی هستش که از لوکال به هاست منتقل کردید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amirv60 7 ارسال شده در شهریور 91 مرسی از راهنمایی توی لوکال از طریق حذف ماژول، حذف کردم و همون دیتابیس رو روی سایت آنلاین ایمپورت کردم و سایت بالا اومد. اما این پلاگین رو هم می خوام. از این پلاگین برای نمایش شش تا ماژول پشتیبانی آنلاین در یک مطلب استفاده کرده بودم. نسخه های دیگه این پلاگین رو هم امتحان کردم، باز هم نشد. تا نصب می کنم، سایت بالا نمی یاد و خطا می ده، حتی تو ادمین هم نمی ره، از طریق دیتابیس بازم هم حذفش می کنم و سایت بالا میاد. هاست سایت ویندوز 2003 هستش. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 91 با سلام خب البته شکی در این نیست که برای جوملا هاست لینوکس با کنترل پنل سی پنل مناسبترین حالته پیشنهاد میکنم برای اطمینان روی یه هاست رایگان که لینوکس باشه تست کنید و نتیجه رو بررسی کنید یا اگه هاستی دیگر که لینوکس باشه هم در اختیار دارید که چه بهتر فکر کنم تنها راهیه که برای تست اینکه مشکل از هاست هستش یا نه میشه امتحان کرد موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amirv60 7 ارسال شده در شهریور 91 هاست لینوکس هم دارم، روی اون هم جواب نداد و خطا می ده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amirv60 7 ارسال شده در شهریور 91 مرسی از جواب هاتون برای جوملا 1.5 می خواستم از این پلاگین استفاده کردم و جواب داد plg_load-module-into-article_v1.1.0_j1.5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر