ecomp.ir 94 ارسال شده در آبان 89 سلام وقتي من jcomment رو نصب ميكنم قسمت نظرات فعال مشه و زير هر مطلب نوشته ميشه: اضافه كردن نظر اما بعد از اينكه يه نفر نظر ميگذاره ،اينو نوشته تغيير ميكنه و ميشه :Read comments يعني ديدن نظرات اينم سايتم : www.ecomp.ir اما من ميخوام اين Read comments هم فارسي نوشته بشه يعني جاش بنويسه : ديدن نظرات در قسمت تنظيمات كامپوننت جايي واسه تغيير وجود نداره در فايل خود كامپوننت هم وقتي كد هاش رو در حالت ويرايش قرار ميدم ، كلمه ي Read comments وجود نداره كه تغييرش بدم كسي ميتونه راهنمايي كنه اونايي كه با اين كامپوننت كار كرnدن بهترين راه و ساده ترين راه رو چي ميدونن ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 89 سلام دوست گرامی بنده بارها از این سیستم استفاده کردم و نباید چنین مشکلی باشه! یکبار این افزونه رو کامل حذف و مجدد نصب کنید... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در آبان 89 دوباره ريختم بازم همين مشكل وجود داره شما jcomment رو از كجا دانلود كرديد؟ اگه ميشه لينكي كه مورد استفاده خودتونه رو بگذاريد ******* اگه اين مشكل قابل رفع باشه ، از كجا ميتونم درستش كنم؟ ____________ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 89 بنده نسخه های مختلفی رو استفاده کردم که در هیچ کدوم این مشکل رو نداشتم! این رو امتحان کنید: http://extensions.joomla.ir/extensions/contacts-feedback/articles-comments/jcomments اگر نشه باید ابتدا فایل زبان مربوط به این کامپوننت و یا احتمالا فایلهای دیگر رو بررسی کرد... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در آبان 89 درست شد فايل هاي en-GB.com_jcomments.ini و fa-IR.com_jcomments.ini رو در قسمت زيان هاي كامپوننت در سايتم كپي كردم. درست شد. البته اين كامپوننت شما رو هم جدا نصب كردم و چون ورژن جديده ، خيلي بهتره و همين ور گذاشتم بمونه به همه پيشنهاد ميكنم همين رو دانلود كنن ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر