hesam_bdl 1 ارسال شده در شهریور 91 سلام. من یک بسته j25_quickstart جوم شیپر رو دانلود و نصب کردم و مشکلی نداره ولی بعد از نصب بسته فارسی ساز 2.5.6 ورژن 2 رو روی اون در بخش ادمین خطا میده. تصویر رو گذاشتم. مشکل چطور حل میشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 91 با سلام این خطا مربوط به نسخه ومپ تون میشه از Wampserver 2.0c استفاده کنید میتونید اونو از تاپیک زیر دریافت کنید . پست شماره 4 http://forum.joomina.ir/thread-15813-post-81976.html#pid81976 موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hesam_bdl 1 ارسال شده در شهریور 91 از Wampserver 2.0c استفاده کنید ومپ آخر رو دارم. مشکل از جای دیگه است. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 91 با سلام دوست عزیز ، بنده متوجه هستم که از ومپ استفاده میکنید و به همین دلیل گفتم از Wampserver 2.0c استفاده کنید برای جوملا 1.5 و 2.5 ورژنهای بالاتر توصیه نمیشه ورژنهای بالاتر باعث بروز مشکلاتی همچون همین موردی که در تصویر قرار دادید میشه ان شاءا... زمانی که جوملا 3.0 نسخه پایدارش اومد اونوقت دیگه باید بریم سراغ ورژنهای بالاتر ومپ موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hesam_bdl 1 ارسال شده در شهریور 91 ورژنهای بالاتر باعث بروز مشکلاتی همچون همین موردی که در تصویر قرار دادید میشه چرا همچین مشکلی پیش میاد؟ چرا از 3 به بعد؟ (نکته بعدی اینکه مگه نسخه پایدار بعدی 3.5 نیست؟) ممنون از پاسختون. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 91 با سلام به خاطر اینکه ورژن php و mysql در Wampserver 2.0c پایینتر هست نسبت به ورژن php و mysql در آخرین ورژن ومپ به همون نسبت که نمیشه افزونه ای رو که برای ورژنهای بالاتر جوملا (2.5) هست در ورژنهای پاینتر جوملا(1.5) استفاده کرد در مورد سرورهای مجازی مثل ومپ هم همینگونه است یا به قول معروف بحث سازگاریه در مورد انتشار ورژن بعدی جوملا فعلا" که دومین نسخه آلفا جوملا 3.0 منتشر شده و هنوز چیزی قطعی نیست و باید تا زمان انتشار نسخه پایدار صبر کرد تا دید چه ورژنی نسخه پایدار معرفی میشه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر