bm.khosravi 0 ارسال شده در شهریور 91 سلام دوستان من ماژول sptab رو از همین جومینا دانلود کرم ونصب کردم ولی وقتی ازش استفاده می کنم تب های اون چپ چین هستند ، چطور میتونم اون ها رو راست چین کنم ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 91 سلام شما نسخه راست چین شده رو نصب کردید و این مشکل رو دارید؟ با قالب پیش فرض هم چپ چین هستش؟ برای راهنمایی لطفا ادرس سایت رو بگذارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bm.khosravi 0 ارسال شده در شهریور 91 سلام شما نسخه راست چین شده رو نصب کردید و این مشکل رو دارید؟ با قالب پیش فرض هم چپ چین هستش؟ برای راهنمایی لطفا ادرس سایت رو بگذارید من همین نسخه ایی رو که توی جومینا بود رو نصب کردم آدرس سایت این هستش : www.sajclinic.com ممنون میشم راهنماییم کنید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shabany 0 ارسال شده در شهریور 91 سلام. خسته نباشید. من هم از جومینا دانلود کردم و همین مشکل چپ چین رو دارم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر