sadaf3d 18 ارسال شده در مرداد 91 سلام.من میخام تعداد مطالب موجود در موقعیت محبوبترینها و تازه ها رو بیشتر کنم اما میخام با ایجاد اسکرول ،از افزایش اندازه و سایز اون جلوگیری کنم. برای ایجاد اسکرول باید ماژول خاصی نصب بشه؟کد خاصی باید نوشته بشه؟ ممنون از دوستانی که راهنمایی میکنن. www.hamdaman.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 91 سلام خب از افزونه اخبار بصورت اسکرول استفاده کنید. وقتی اسکرول بشه دیگه نیازی نیستاندازه تغیر کنه. مطالب به تعداد دلخواه اسکرولی حرکت می کنند. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sadaf3d 18 ارسال شده در مرداد 91 میشه بیشتر توضیح بدید؟ من تو فروم سرچ زدم در مورد این چیزی که شما فرمودید اما متوجه نشدم؟ این توی خود جوملاست یا باید جدا نصب کنم؟اگه باید جدا نصب بشه لطفا آدرس بدید؟ برای محبوبترینها هم میتونم ازش استفاده کنم یا فقط برای اخبار هست؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 91 از افزونه هایی که بیشترین مطالب بازدید شده رو بصورت اسکرول نشان میشه استفاده کنید. توی انجمن افزونه ها بگردید حتما چند مورد پیدا میکنید. وقتی بصورت اسکرول نشون بده دیگه برای بیشتر کردن مطالب نیازی نیست طول و عرض ماژول تغیر کنه. شما می تونید تعدادش هم تعیین کنید. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر