p30dan 0 ارسال شده در مرداد 91 سلام ببخشید من نمیدونستم این سوالم رو چجوری بگم امیدوارم بتونم مطلب رو برسونم من سایت با زبان php دارم ولی مدیریتش با جوملا فرق داره ، یعنی cms نیست میدونم جوملا هم به زبان php اما میخام مدیریت سایت nuke 8.3 است و میخام به صورت جوملا آن را مدیریت کنم با همون دامین و هاست اگر قالب سایت عوض شد اشکالی نداره ، فقط میخام نوع مدیریت تغییر کنه چون ازش راضی نیستم! لطفا راهنمایی کنید این کار چطور امکان پذیر است؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در مرداد 91 سلام!! اگه منظورتون رو درست متوجه شده باشم این کمکتان خواهد کرد: http://extensions.joomla.org/extensions/migration-a-conversion/migrator-extensions/13278 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
p30dan 0 ارسال شده در مرداد 91 ببخشید جناب ghaderi میشه توضیح بیشتری بدین؟ من با این کامپوننت پیکار کنم؟ کجا نصب کنم؟ اگه بخام از nuke به جوملا 2.5 برم چی؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در مرداد 91 با سلام شما باید هر سایت یعتی نیوک و جوملا رو در یک هاست داشته باشید و در فولدر های جدا بعد جوملا را نصب کنید و دقت کنید که مطالب پیش فرض جوملا رو نصب نکنید و جوملا خالی نصب کنید کامپوننت رو نصب کنید خودش یه راهنمای کامل تر داره اول در تب کانکشن اطلاعات دیتابیس نیوک خود را به دقت وارد کنید! حالا به ترتیب گزینه های tab کامپوننت پیش برید که دونه دونه کاربرا بعد مطالب و ... رو منتقل می کنه!! اگر سایتتان حجیم است ممکنه خیلی طول بکشه برای تبدیل به جوملا ۲.۵ هم کاری نداره که اول به جوملا ۱.۵ برید بعد با یکی از کامپوننت های مهاجرت به ۲.۵ ارتقا بدید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
p30dan 0 ارسال شده در مرداد 91 سوالم اینه : مگر این کامپوننت برای جوملا نیست؟ پس من تا قبل اینکه جوملا را نصب کنم این کامپوننت را کجای nuke نصب کنم؟ یعنی برم تو c-panel بریزم تو کامپوننت؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در مرداد 91 نه دوست عزیز ! شما یه فلودر از سی پنل بساز!به ادرس مثلا مثلا p30dan.com/joomla حالا تو این فلودر جوملا را خام نصب کن!یعنی الان رو هاستت هم جوملا هست هم نیوک!!حالا کامپوننت رو تو جوملات نصب کن!! و اطلاعات دیتابیس رو کامپوننت وارد(اطلاعات دیتابیس نیوک رو باید وارد کنی ) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر