aga-joon 0 ارسال شده در آبان 89 سلام من با آرتیستر قالب طراحی کردم ولی چه جوری میتونم منوی آبشاری درست کنم چون وقتی می خوای قالب رو در آرتیستر درست کنی در خود آرتیستر طراح میتونه منو رو کشوی کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در آبان 89 دوست عزیز برای این کار می تونی از کامپوننت منو ساز آبشاری استفاده کنی که بعد از ساخت قالب در یک موقعیت مناسب می تونی ماژول این کامپوننت را فعال کنی موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aga-joon 0 ارسال شده در آبان 89 ممنون دوست عزیز این رو نصب کردم مشکل من اینجا است که وقتی قالبو در آرتیستر طراحی میکنی خودش این امکان رو میده تا منوی کشوی یا آبشار درست کنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Hesam 0 ارسال شده در آبان 89 خوب دوست عزیز مشکلت دقیقا کجاست ؟ بیشتر توضیح بده تا کمکت کنیم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رزاقی 40 ارسال شده در آبان 89 در این مورد قبلا در فروم بحث شده لطفا جست و جو کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر