amirnazarizadeh 0 ارسال شده در مرداد 91 سلام من میخوام توی قالب از چندتا فونت اختصاصی استفاده کنم مثلا: 2 Mitra توی هاست لود کردم کدهای قالبم ،font-face رو منطورمه ؛اضافه کردم ولی جواب نمیده اگه میشه راهنمایی کنید کلا ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مرداد 91 کد زیر را در اول فایل css خودتون قرار بدهید: @font-face { font-family: 'Mitra'; /* Esme font baraye font family*/ src: url('../fonts/Mitra.eot?') format('eot'), /*masire font ke alan dar poshe fonts gharar dare*/ url('../fonts/Mitra.woff') format('woff'), /*masire font ke alan dar poshe fonts gharar dare*/ url('../fonts/Mitra.ttf') format('truetype'); /*masire font ke alan dar poshe fonts gharar dare*/ } حالا هر جایی نیاز هست کد فونت را قرار بدهید. به اینصورت: font-family:'mitra'; نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amirnazarizadeh 0 ارسال شده در مرداد 91 ممنون فکر کنم مشکلم حل شدش فقط برای همه ی مرورگرها قابل استفاده هست اینجوری یا باید کدهای مربوط به مر.رگرهای مختلف رو اضافه کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مرداد 91 سه مدل فونت الان تعریف شده! یعنی فونت میترا با پسوند eot و woff و ttf که باید هر سه تا فونت را در پوشه فونت هاتون داشته باشید، که همه مرورگرها فونت میترا را برای متون شما در نظر بگیرند فونت های استانداردش در اینترنت موجود هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mcpdvc 16 ارسال شده در مهر 91 سه مدل فونت الان تعریف شده! یعنی فونت میترا با پسوند eot و woff و ttf که باید هر سه تا فونت را در پوشه فونت هاتون داشته باشید، که همه مرورگرها فونت میترا را برای متون شما در نظر بگیرند فونت های استانداردش در اینترنت موجود هست با سلام من یه مشکلی فونت در وب دارم اسم فونت B tanin هستش اون اصلا اجرا شدن وب نداره؟ممکنه بهم کمک کنید چکار باید کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مهر 91 با سلام شما از آموزش این سایت استفاده کنید http://www.joomedia.ir/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1%DB%8C/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%AA%D8%BA%DB%8C%D8%B1-%D9%81%D9%88%D9%86%D8%AA-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%AF%D8%B1-css.html موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر