momaabd 3 ارسال شده در مرداد 91 سلام اگه من بخوام یک مطلب رو در چند مجموعه نشون بده ولی نه اینکه چند مطلب مثل هم بزارم یعنی مثل وردپرس یک مطلب بنویسم و چند مجموعه رو انتخاب کنم؛باید چکار کنم؟ آیا افزونه داره؟ راستی اگه بشه این کارو کرد بعد توی آدرس سایت آدرس کدوم مجموعه رو میده؟یعنی میشه همون مطلب رو در هر مجموعه ای انتخاب شد همش با یک آدرس باشه تا سئو هم آسیب نبینه؟ ممنون از راهنماییتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nasimesaba101 4 ارسال شده در مرداد 91 سلام دوست عزیز شما می تونید از کامپوننت multicategories استفاده کنید.دقیقا همون کاری رو انجام میده که میخواید. عین تیتر تاپیک رو هم تو گوگل سرچ می کردید مطلب موردنظرتون رو پیدا می کردید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
momaabd 3 ارسال شده در مرداد 91 من کامپوننت multicategories رو نصب کردم و چند مطلب رو به یک مجموعه منتسب کردم ولی در اون مجموعه مطالب رو نشون نمیده! من میخوام مثلا یک مطلب رو در چند مجموعه هم زمان نشون بده ولی نمیخوام چند کپی از مطلب بگیرم و در مجموعه ها کپی کنم؟ آیا میشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در مرداد 91 دوسته من شما نباید قوانین انجمن را زیر پا بگذارید و از ارسال پست تکراری بپرهیزید ورژن جوملای شما چیه؟ من تست کردم مشکلی نداشت زندگی تان سپید:002::002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
momaabd 3 ارسال شده در مرداد 91 ببخشيد جوملای من 2.5 تنظیمات خاصی داره ؟ وقتی نصب میکنیم کار خاصی باید انجام بدیم؟ ممنون میشم راهنماییم کنین:shy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر