naladra 2 ارسال شده در مرداد 91 با سلام خدمت شما دوستان گرامی من جوملا نسخه نسخه 1.5.26 را نصب کردم و نمی توانم کامپوننت جی فرم را نصب کنم و با ایراد زیر مواجه می شوم لطفا کمک کنید با تشکر http://naladra.persiangig.com/other/er.txt نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 دوست عزیز این اخطار برای نسخه sql دیتابیس شماست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
naladra 2 ارسال شده در مرداد 91 خوب چه کاری باید انجام داد ؟ چون فقط در این افزونه مشکل داره ، میشه تنظیماتی را در دیتا بیس ایجاد کرد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mahdi-PLus 5 ارسال شده در مرداد 91 روی لوکال تست کردید؟ روی لوکال جواب میده؟ این مشکل مشکل دیتابیس و تیبل ها هستش شاید مشکل از دیتابیس فعلی باشه! اگه روی لوکال جواب نداد یه دیتابیس دیگه ایجاد کنید روی جوملای اون هم تست کنید اگه باز هم نشد مشکل از بسته نصبی شماست :cool: یاعلی. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر