mostafa194 0 ارسال شده در مرداد 91 باسلام خدمت دوستان هر مطلبی که در ویرایشگر وارد می کنم بدون اعمال تغییرات ذخیره می شود مثلا فونت ذخیره نمیشه، لینک ها اعمال نمیشه تصاویر حذف می شه و... با چند ادیتور هم امتحان کردم همه مثل هم هستند. این هم فقط مربوط به مطالب خود سایته. تو sobi درست ذخیره می شه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 91 سلام روی لوکال هستید یا انلاین؟ افزونه امنیتی روی جوملاتون نصب کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 ادیتور پیشفرض رو تغییر بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mostafa194 0 ارسال شده در مرداد 91 آنلاینه ویرایشگر رو تغییر دادم الان سه تا ویراشگر رو جوملا نصبه فایده ای نکرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 91 با سلام افزونه هایی رو که نصب کردید ، یکی یکی غیر فعال کنید و تست کنید ابتدا از پلاگینها شروع کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mostafa194 0 ارسال شده در مرداد 91 با سلام افزونه هایی رو که نصب کردید ، یکی یکی غیر فعال کنید و تست کنید ابتدا از پلاگینها شروع کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): چیز خاصی نصب نکردم فقط دو تا ماژول برای سوبی نصب کردم که اون ها رو هم پا کردم تاثیری نداشت:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر