mehdir30 0 ارسال شده در مرداد 91 سلام من خبر خوان حرفه ای جومینا رو نصب کردم کار میکنه مشکل نداره اما من فقط میتونم یک rss رو بهش وارد کنم من میخوام چند تا لینک مختلف بهش وارد کنم یعنی میخوام تو منوهام چند تا اخبار مختلف rss رو وارد کنم که با کلیک روی هرکدوم اخبارش با بشه اما الان فقط میتونم یک rss رو وارد کنم میشه راهنماییم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 خب دوست عزیز شما میتونی از یک تب ساز استفاده کنی و در هر تب یک ماژول rss رو ایجاد کنی مثل این وبسایت: www.teatreshahr.ir/fa پایین صفحه نوشته بروزرسانی وبلاگ یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdir30 0 ارسال شده در مرداد 91 نمیخوام اونطوری باشه میخوام تو یکی از منوهام مثل لینک باشه وقتی روش کلشک میکنی یه صفحه باز شه مثل این http://etcui.com/1391-05-21-12-53-26.html که با خبر خوان حرفه ای جومینا درست کردم اما مشکل اینجاست که فقط میتونم یکی درست کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 دوست عزیز این رو هم که بنده دادم همین کار رو میکنه تیتر ها رو میاره و شما روش کلیک کنی میره وارد اون صفحه میشه!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdir30 0 ارسال شده در مرداد 91 دوست عزیز این رو هم که بنده دادم همین کار رو میکنه تیتر ها رو میاره و شما روش کلیک کنی میره وارد اون صفحه میشه!!! بله درسته ولی اینکه شما میفرمایید در یک صفحه جدید تیترها رو میاره من میخوام تو منوهام باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 دوست عزیز این رو هم که بنده دادم همین کار رو میکنه تیتر ها رو میاره و شما روش کلیک کنی میره وارد اون صفحه میشه!!! بله درسته ولی اینکه شما میفرمایید در یک صفحه جدید تیترها رو میاره من میخوام تو منوهام باشه منظورتون اینه که کل مطالب rss رو درون سایت شما باز کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdir30 0 ارسال شده در مرداد 91 دوست عزیز این رو هم که بنده دادم همین کار رو میکنه تیتر ها رو میاره و شما روش کلیک کنی میره وارد اون صفحه میشه!!! بله درسته ولی اینکه شما میفرمایید در یک صفحه جدید تیترها رو میاره من میخوام تو منوهام باشه منظورتون اینه که کل مطالب rss رو درون سایت شما باز کنه؟ نه دوست من این سایت منو ببین www,etcui.com در منوی اصلی روی تاه ترین عناوین بخشها کلیک کن من اینو با خبر خوان حرفه ای جومینا درست کردم ولی فقط تونستم یکی از اینا درست کنم میخوام حداقا ده مورد از اینا داشته باشم که همشو ن رو توی یک منو قرار بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر