hesam_bdl 1 ارسال شده در مرداد 91 چطور برای هر زبان و کشور سرصفحه جداگانه تعریف کنم؟ سایت کاملا دوزبانه شده و استایل قالب ها هم کپی شده. البته زبان عربی هم میخوام اضافه کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 دوست عزیز چرا پست تکراری میزنید؟ در این مورد بارها و بارها بحث شده لطفا جستجو کنید اگر به نتیجه نرسیدید پست جدید بزنید!!! شما چند فولدر در نظر میگیرید مثلا برای فارسی fa برای انگلیسی en برای عربی ar بعد جوملای مورد نظر با هر زبان رو در یکی از اونها نصب میکنید دقت داشته باشید دیتابیستون باید جدا باشه مشکل این کار این هست که هر مطلب رو باید در هر کدام جداگانه وارد کنید شما میتوانید از joomfish هم استفاده کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مرداد 91 درود بر شما جناب keran4i این پست در بخش جوملا 2.5 زده شده است لذا joomfish برای جوملا 2.5 نیازی نیست فصل 11 این کتاب را مطالعه فرمایید http://www.joomina.ir/joomla-extension/joomla-learning/public-learning/561-bookjoomla25.html نمونه سایت هم namna.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 بنده عذر میخوام ندیده بودم، فکر میکردم منظورشون جوملا 1.5 هست شرمنده ام یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hesam_bdl 1 ارسال شده در مرداد 91 خوندم جناب تهرانی. اما راجع به سر صفحه جدا برای هر زبان چیزی نیافتم. چیزی هم به نظر خودم نمیرسه. (سه زبان سه سرصفحه) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در مرداد 91 سام دوسته عزیزشما میتونید از تب ساز جومینا استفاده کنید و مطلب هر تب را به یک زبان بنویسید به همبین راحتی این افزونه را هم میتونید از خود جومینا دانلود کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 فکر میکنم منظور دوستمون از سر صفحه تصویر هدر سایت هست! شما باید نام تصویر هدر قالب رو هم شرطی کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hesam_bdl 1 ارسال شده در مرداد 91 لطفا روش کار رو بفرمایید آقای keran4i میخوام وقتی روی هر زبان کلیک میشه و به زبان دیگه میره سرصفحه یا همون هدر تغییر کنه. برای هر زبان هم در حال حاضر یک استایل جدا تعریف کردم. (یک قالب با سه استایل برای سه زبان دارم و فقط هدر یکی هست که میخوام اونم سه تا بشه) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 دوست عزیز لطفا از اسپم خودداری فرمایید! وقتی شما برای هر زبان استایل جدا تعریف کردید، حال باید تصویر هدر رو هم از همون استایل ها فراخوانی کنید هر تصویر رو در هر استایل معرفی میکنید به عنوان هدر موفق باشید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hesam_bdl 1 ارسال شده در مرداد 91 کجای سیستم این کار رو انجام بدم و آدرس تصویرهای هدر رو کجا وارد کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hesam_bdl 1 ارسال شده در مرداد 91 کمی به کدنویسی آشنایی دارم. و چنین کدی میخوام: مثلا اگر (if) جهت (direction) چ به ر (ltr) بود و زبان و کشور (en-us) بود هدر بشه (abc.png) آیا چنین کدی رو باید در فایل css وارد کنم یا فایل php و کجاها. لطفا جواب بدید من تو شش تا انجمن این سوال رو پرسیدم هنوز جواب نگرفتم. نمی دونم چرا؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hesam_bdl 1 ارسال شده در شهریور 91 دوستان راحتتون کنم. جواب اینقدرها هم پیچ نداره. خودم فهمیدم. جوملا کارش درست تر از این حرفاست! برای اعمال هر تغییری در قالب اعم از تغییر هدر یا همون سر صفحه فارسی خودمون برا زبان های مختلف کافیه به بخش قالب ها برید روی قالب کلیک کنید و در قسمت کپی قالب اسم جدید انتخاب کنید و قالب رو کپی کنید و از قالب جدید برای زبان دوم و سوم و چهارم و ... استفاده کنید. هر زبان یک کپی. با این کار از قابلیت جوملا 2.5.6 برای کپی کردن قالب استفاده کنید. در نهایت مثلا برای تغییر هدر به پوشه های کپی شده توسط جوملا برید و عکس مثلا هدر رو جایگزین کنید با اون فایل تصویری هدری که برای زبان دوم و سوم ساختید. امیدوارم حال کرده باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر