dj_morteza 0 ارسال شده در مرداد 91 سلام توی بخش مدیریت مشغول تغییراتی بودم که وقتی خروج کردم دیگه وارد نشد به پنل مدیریتی و این پیغام رو میاره عدم اتصال به سرور LDAP!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در مرداد 91 سلام دوست عزیز یه جستجو می زدید بعد تاپیک جدید خدمت شما http://forum.joomina.ir/thread-12949.html موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dj_morteza 0 ارسال شده در مرداد 91 من اون توضیحات رو خوندم اما پیدا نکردم پیشوندی رو که گفتید وقتی روی دیتا بیس میزنم 62 تا لیست میکنه که همه با s4t1m شروع میشوند منظور شما s4t1m_extensions هستش؟؟؟ روش که بزنم دیگه پلاگینی نمیاره لطفا منو راهنمایی کنید... مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در مرداد 91 سلام دوست عزیز مهم نیست اولش چی باشه قسمت دومش مهمه که اکتنشن باشه روش کلیک کنید کلی تیبل جلوش می یاره مطمئنید چیزی نمی یاره اسمش اینه plg_authentication_ldap موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dj_morteza 0 ارسال شده در مرداد 91 پیداش کردم و همون کاری که گفتی رو انجام دادم اما با این خطا رو برو شدم plg_authentication_ldap اشتباه شد این پیغام میاد: JAuthentication: :__construct: امکان بارگذاری کتابخانه تشخیص هویت وجود ندارد من موفق شدم... مرسی مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kalaybar 1 ارسال شده در شهریور 91 پیداش کردم و همون کاری که گفتی رو انجام دادم اما با این خطا رو برو شدم plg_authentication_ldap اشتباه شد این پیغام میاد: JAuthentication: :__construct: امکان بارگذاری کتابخانه تشخیص هویت وجود ندارد من موفق شدم... مرسی مرسی خب! دوست عزیز توضیح میدادی دقیقا چیکار کردی که درست شد؟ :001: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 91 با سلام دوست عزیز ، پاسخ در پست شماره 2 داده شده لینکی که قرار داده شده را مطالعه کنید متوجه خواهید شد موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kalaybar 1 ارسال شده در شهریور 91 آقا مصطفی، مشکل من به طریقهی دیگری حل شد... موضوع از این قرار است که من خطای زیر را دریافت میکردم: JAuthentication::__construct: نمیتواند کتابخانه های تصدیق را بارگذاری نماید.نام کاربری یا رمز عبور اشتباه بوده یا شما هنوز ثبت نام نکرده اید. راهحلهای ارایه شده، متأسفانه بیشتر در مورد جوملای 2.5 بودند. خیلی از توضیحات هم کامل و صد در صد گویا نبودند! اما کاری که من کردم: وارد phpMyAdmin شدم: 1. نام دیتابیسم رو از سمت چپ / بالای پنل انتخاب کردم. 2. از پنلی که در سمتِ چپ باز شد، plugins_(***) رو انتخاب کردم. 3. تب Structure رو انتخاب و فیلد published (هفتمین گزینهی ستون پایینی) رو ویرایش کردم و مقدار اون رو از صفر به یک تغییر دادم. 4. save کردم. 5. به تب براوز (Browse ) رفتم. اولین گزینهی اون Authentication-Joomla بود که روی مداد ویرایش کلیک کردم. در آنجا هم از داخل جدول مقدارِ published رو از صفر به 1 تغییر دادم. در آخر هم روی دکمهی GO زیر جدول کلیک کردم. 6. برگشتم تو براوزر صفحهی سایتم رو رفرش کردم، وارد سایت شد.... مشکلِ من هم به همین آسانی برطرف شد! امیدوارم توضیحات من برای همهی عزیزانی که برای اولین بار با چنین مشکلی مواجه میشوند و اطلاعات کافی در بارهی phpMyAdmin ندارند، مفید واقع شده باشد. یعنی در صورت دریافت (خطای JAuthentication::__construct: ) با این روش ساده، مشکلِشون رو برطرف کنند. http://forum.joomina.ir/images/shekl/grouphugg.gif 1 واکنش ها : yones نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saraar 0 ارسال شده در شهریور 91 سلام دوستان منم وقتي وارد بخش مديريت ميشم اين ارور JAuthentication: :__construct: امکان بارگزاری کتابخانه تشخیص هویت وجود ندارد نام کاربری یا رمزعبور اشتباه می باشد. رو ميده اين پلاگينايي كه دوستان گفتن رو نتونستم پيداش كنم توروخدا كسي كمكم كنه خيلي واجبه كاري هم از دستم بر نمياد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 91 با سلام دوست عزیز ، راه حل که تو پست شماره 8 خیلی واضح گفته شده اون 6 مرحله رو با دقت انجام بدید مشکل قطعا" حل خواهد شد موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saraar 0 ارسال شده در شهریور 91 بله ممنونم ولي ميشه واضحتر توضيح بدين باور كنين من هيچي سر در نياوردم در ضمن من جدول jos_plogin رو از ليست جداولم پيدا نكردم چرا كسي كمكم نميكنه من هيچ كدوم از اون جداول رو پيداشون نكردم:s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید لطفا کمی صبور باشید ظاهرا از جوملا 2.5 استفاده می کنید و باید وارد جدول extensions بشید و باقی مراحلی که قبلا گفته شده... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saraar 0 ارسال شده در شهریور 91 ممنونم نه من از 1.7 استفاده ميكنم 3 تا جدول با پسوندextensionsدارم كدوم يكي بايد باشه؟و من مطالب انجمن رو خوندم داخل هيچ كدوم از اين جداولJAuthentication: :__constructرو پيدا نكردم ميشه بيشتر راهنماييم كنين نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 91 سلام داخل فایل configuration برید اونجا پیشوند اصلی جوملا تون رو بیابید. بعد جدول extension را با ان پیشوند پیدا کنید. بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saraar 0 ارسال شده در شهریور 91 ممنونم ميشه بيشتر راهنماييم كنين من داخل فايل رفتم ولي نميدونم پسوندشو چطوري بايد پيداش كنم پلاگين پلاگين authenticationداخل جدول نبود چطوري بايد پيداش كنم؟ هيشكي نيس كمكم كنه ؟ جدولjos_ploginو پلاگينAuthentication-Joomlaرو پيدا نكردم چيكار كنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saraar 0 ارسال شده در شهریور 91 مشكلم حل شد ممنونم از همتون:x (19): *********************************************************************************************** دوست عزیز ، برای تشکر از دکمه سپاس که در انتهای هر پست سمت چپ قرار گرفته استفاده فرمایید. قوانین...! *********************************************************************************************** نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid13713 2 ارسال شده در شهریور 94 برای منم این مشکل پیش اومد ولی جدولی که دوستان فرمودند در جوملا 2.5.28 موجود نیست ولی من کار زیر را انجام دادم درست شد: ان اینست که شما باورود به جدول USER پسورد ورود به پنل مدیریت را تغییر میدهید البته این پسورد بصورت کد در دیتابیس قرار میگیرد بنابراین باید مثلا انرا برابر 827ccb0eea8a706c4c34a16891f84e7b بگذارید تا پسورد ورود شما به 12345 تغییر کند البته برای جوملا 2.5 امکان دارد برای جوملا 3 متفاوت باشد.اموزشهای کاملتر با سرچ عبارت تغییر پسورد مدیریت از دیتابیس جوملا به دست میاید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 94 با سلام نیاز به کد نیست کافیست شما در ردیف password در قسمت Function گزینه MD5 را انتخاب کنید و هر رمزی که مایلد را در فیلد درج رمز بنویسید و ذخیره کنید (خودش رمز شما را هر چه که باشد کد میکند) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 94 با سلام. اسکریپت تغییر پسورد جوملا قبلا نوشته شده که هم روی جوملا 2.5 کار می کند و هم 3 که میتوانید لینک آن را در امضای بنده مشاهده کنید. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
balloon 0 ارسال شده در مرداد 97 بر 8/8/2012 at 21:58 , mogtabaa گفت: سلام دوست عزیز مهم نیست اولش چی باشه قسمت دومش مهمه که اکتنشن باشه روش کلیک کنید کلی تیبل جلوش می یاره مطمئنید چیزی نمی یاره اسمش اینه plg_authentication_ldap موفق باشید سلام. من هم با این مشکل مواجه شدم، ولی تو بخش اکستنشن تنها گزینه مشابه با این عنوان com_plugins هستش که تو ادیتش یه گزینه enable هست که مقدارش رو روی صفر گذاشتم ولی تغییری ایجاد نشد. ممنون میشم اگه بتونید راهنماییم کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
balloon 0 ارسال شده در مرداد 97 از راه فایل منجر نمیشه ادیتش کرد. تو اونجا این گزینه هارو دارم ولی تو phpmyadmin ندارمشون متاسفانه!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر