hesam_bdl 1 ارسال شده در مرداد 91 مشکل در پیش فرض بودن زبان انگلیسی سلام دوستان. دارم سایتم رو دو زبانه میکنم و تقریبا مشکلی نیست. مشکل فقط اینه که بعد از انجان دو زبانه شدن سایت زبان انگلیسی پیش فرض شده و با درج آدرس سایت که لوکال هم هست ریدایرکت به زبان انگلیسی میشه. من از از صفحه اینترو هم استفاده نکردم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 دوست عزیز شما با چی دو زبانه میکنید؟ در قسمت زبان ها زبان پیشفرض را فارسی انتخاب کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hesam_bdl 1 ارسال شده در مرداد 91 جوملا 2.5 زبان پیشفرض فارسیه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 آدرس سایتتون بی زحمت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 91 سلام برای این بخش رو کامل فول بشید یه نیم نگاهی به کتاب جوملا 2.5 بندازید فکر نکنم مشکل ببمونه.. زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hesam_bdl 1 ارسال شده در مرداد 91 ممنون جناب شمسی حتما نگاه میکنم. جناب keran4i گفتم که سایت لوکاله. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مرداد 91 درود بر شما فصل یازدهم کتاب دایره المعارف جوملا کلا اختصاص به چند زبانه نمودن سایت دارد موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeid_mh83 1 ارسال شده در بهمن 91 سلام در مدیریت جوملا > افزونه ها > مدیریت پلاگین ها > پلاگین سیستم انتخاب زبان را انتخاب کنید. در قسمت گزینه های پایه ای > انتخاب زبان برای کاربران جدید را روی سایت و تغییر خودکار زبان را روی خیر قرار دهید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر