امیر12 2 ارسال شده در مرداد 91 سلام چه طوری می شه در فوکا 2.7.8 کپی رایت را در نمایش تصویر و نمایش مجموعه ها پاک کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 دوست عزیز در مورد این قضیه چندین بار آموزش داده شده فقط یک جستجوی خیلی ساده لازمه خود بنده هم چندین بار در فروم آموزشش رو دادم لطفا فقط جستجو کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیر12 2 ارسال شده در مرداد 91 من در مورد نسخه 2.7.8 مطلبی پیدا نکردم انگار نسخه های مختلف فرق می کنه حذف کپی رایت باز اگر شما مطلب خاصی مد نظرتان هست لینکش بگین لطف کردن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 من در مورد نسخه 2.7.8 مطلبی پیدا نکردم انگار نسخه های مختلف فرق می کنه حذف کپی رایت باز اگر شما مطلب خاصی مد نظرتان هست لینکش بگین لطف کردن دوست عزیز در فوکا گالری نسخه 2.7.8 کپی رایت بصورت عادی ذخیره نشده مثلا powered by رو به این شکل ذخیره کرده: 'p'.'o'.'w'.'e'.'r'.'e'.'d'.''.'b'.'y' این رو پیدا کنید میتونید براحتی حذف کنید درضمن هم در administrator باید حذف کنید و هم در component ریشه موفق باشید اگر نتونستید بگید تا فایل ها رو براتون قرار بدم تا جایگزین کنید!!! درضمن میتونید از این آدرس نسخه 2.8 رو با آموزش حذف کپی رایت هم دانلود کنید دانلود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیر12 2 ارسال شده در مرداد 91 مرسی من فقط نفهمیدم یک قسمت باید چی کارش کنم $tmpl['def'] = 'Power'.'ed by Phoc'.'a Gal'.'lery ';[hr][php]$tmpl['def'] = 'Power'.'ed by Phoc'.'a Gal'.'lery ';[/php] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 این کد رو جایگزین کن دوست عزیز $tmpl['def'] = ''; یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در شهریور 91 مسیر فایلهاش کجاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 91 سلام اگه نسخه افزونه شما 2.7.8 است به لینک زیر برید حتما کارتون راه میوفته. http://joomlaforum.ir/showthread.php/1114-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%DA%A9%D9%BE%DB%8C-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-%D9%88%D8%B1%DA%98%D9%86%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AE%D8%AA%D9%84%D9%81-PhocaGallery موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در شهریور 91 مشکلی که الان پیش امده رو چطور حل کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 91 دوست عزیز از دادن پست و تاپیک های تکراری پرهیز کنید. اولا بهتر بود در یک تاپیک دیگر مشکلتون رو مطرح کنید. دوم اینکه من لینکی که آموزش حذف کپی رایت رو میده در بالا دادم. در صورت ادامه به اسپم دادن اخطار دریافت خواهید کرد. جوابتون رو در هم این تاپیک و هم این تاپیک دادم بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر